LEGO Vogelnestje - 40639

Deze set zal niet lang meer in productie zijn. De verwachte einddatum voor deze set is 2024-12-31
Vogelnestje

Ontwerp een vrolijk LEGO® Vogelnestje om te versieren voor de lente

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 17,98)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® Vogelnestje (40639) - Een creatief cadeau voor de lente en Pasen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor bouwers vanaf 9 jaar voor de lente en Pasen? Dan is het LEGO® Vogelnestje (40639) een perfecte keuze! Deze set bestaat uit 232 onderdelen en bevat een nest met een bloeiende tak en ruimte voor een moedervogel, 2 kuikens en 3 paaseieren.

Wat deze set extra leuk maakt, is dat de vogels en eieren afneembaar zijn en alle vogels beweegbare vleugels hebben. Hierdoor kunnen kinderen de set op verschillende manieren neerzetten. Daarnaast kunnen ze de bloemen in het nest en aan de tak aanpassen om Pasen en de lente te vieren!

Belangrijkste kenmerken van het LEGO® Vogelnestje (40639)

  • Vier de lente: Bouw een LEGO® Vogelnestje (40639) als leuke lente- of paasdecoratie op de tafel of op een plank. Een creatief cadeau voor gezinnen en oudere kinderen die houden van dieren en de natuur.
  • Aanpasbaar: De eieren, bloemen en tak kunnen verplaatst worden rond en in het nest. De moeder- en babyvogels kunnen uit het nest gehaald worden en hun vleugels kunnen bewegen, zodat ze op verschillende manieren neergezet kunnen worden.
  • Afmetingen: Het nest, zonder de vogels, is ongeveer 7 cm hoog, 19 cm breed en 12 cm diep. De moedervogel is ongeveer 5 cm hoog en 11 cm lang van snavel tot staart.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Vier de lente – bouw een LEGO® Vogelnestje (40639) als leuke lente- of paasdecoratie op de tafel of op een plank. Een creatief cadeau voor gezinnen en oudere kinderen die houden van dieren en de natuur
  • Aanpasbaar – de eieren, bloemen en tak kunnen verplaatst worden rond en in het nest. De moeder- en babyvogels kunnen uit het nest gehaald worden en hun vleugels kunnen bewegen, zodat ze op verschillende manieren kunnen worden neergezet
  • Afmetingen – het nest, zonder de vogels, is ca. 7 cm hoog, 19 cm breed en 12 cm diep. De moedervogel is ca. 5 cm hoog en 11 cm lang van snavel tot staart