LEGO Verjaardagsset - 40382

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Verjaardagsset

Leuk en kleurrijk verjaardagsbouwspeelgoed!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Vier verjaardagen in stijl met de LEGO® Iconische verjaardagsset! Deze kleurrijke bouwset bevat een taart met draaiende toplaag en decoraties zoals kaarsen en een ballondierelement. Bovenop de taart staat een minifiguur met vlaggen waarop de leeftijd van de jarige staat. Bouw deze set alleen of samen met anderen en maak van elke verjaardag een feestelijke gebeurtenis! Deze 141-delige bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en bevat twee vlaggen om zelf in elkaar te zetten. Met het bijgeleverde stickervel kun je de vlaggen personaliseren met de cijfers 0 t/m 9. De taart, inclusief minifiguur, is ongeveer 12 cm hoog en vormt een opvallend middelpunt voor elk verjaardagsfeestje.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Vier verjaardagen met deze LEGO® Iconische verjaardagsset, met een van stenen gebouwde taart met draaiende toplaag, een in januari 2020 nieuw te verschijnen minifiguur met kleurrijke kleding, een hoge hoedelement en leuke accessoires.
  • Deze 141-delige bouwset is een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder en bevat twee vlaggen om zelf in elkaar te zetten en een stickervel met twee sets met de cijfers 0 t/m 9 om op de vlaggen te plakken.
  • De taart om zelf te bouwen – met de minifiguur er bovenop – is ca. 12 cm hoog en vormt een opvallend middelpunt tijdens elk verjaardagsfeestje.