LEGO Tuktuk - 40469

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Tuktuk

Leuk en kleurrijk bouwspeelgoed van een tuktuk

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Jan's Steen (€ 19,94)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen
Met de kleurrijke LEGO® Creator Tuktuk (40469) speelgoedauto kunnen kinderen zich wanen in de drukke straten van een grote stad in India. Dit gedetailleerde model zit boordevol realistische details, zoals een voor- en achterbank, hangende versieringen, een brandblusser en Indiase lunchboxen op een pallet op het dak. Het is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op spannende avonturen met speelgoedauto's. Deze LEGO® Creator Tuktuk biedt kinderen de mogelijkheid om allerlei leuke avonturen te beleven. Met een voor- en achterbank, hangende versieringen en Indiase lunchboxen op het dak, kunnen ze hun eigen verhalen bedenken of deze toevoegen aan andere LEGO speelsets in hun verzameling voor nog meer speelplezier. De tuktuk heeft een formaat van ongeveer 9 cm hoog, 6 cm lang en 10 cm breed. Dit maakt hem perfect om thuis mee te spelen of om gemakkelijk in een tas te stoppen voor plezier onderweg. Laat de verbeelding van kinderen de vrije loop met deze kleurrijke en gedetailleerde LEGO® Creator Tuktuk.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Kinderen beleven allerlei leuke avonturen met deze kleurrijke LEGO® Creator Tuktuk met een voor- en achterbank, hangende versieringen en Indiase lunchboxen op een pallet op het dak.
  • LEGO® fans vanaf 7 jaar die graag speelgoedauto's bouwen en er daarna mee spelen kunnen de tuktuk gebruiken om hun eigen verhalen te bedenken of deze toevoegen aan andere LEGO speelsets in hun verzameling voor nog meer speelplezier.
  • De tuktuk is ca. 9 cm hoog, 6 cm lang en 10 cm breed – precies groot genoeg om thuis mee te spelen of om in een tas te stoppen voor plezier onderweg.