LEGO Trofee - 40385

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Trofee

Een trofee om te bouwen en uit te stallen om de triomfen van het leven te vieren!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Beloon bijzondere prestaties op een leuke en creatieve manier met de kleurrijke LEGO® Iconische trofee (40385) bouwset. Deze set bevat diverse extra elementen en stickers, waarmee je de trofee kunt versieren voor verschillende gelegenheden. De stickers variëren van sportafbeeldingen tot feestelijke boodschappen, zoals 'Goed gedaan!', 'Beste moeder ooit', 'Beste vader ooit', 'BFF' en 'Held'. Deze 200-delige bouwset is een geweldig cadeau-idee voor kinderen en volwassen LEGO® fans vanaf 7 jaar. Het is leuk om de trofee alleen of samen met vrienden en familie te bouwen. De van stenen gebouwde trofee is ongeveer 14 cm hoog en vormt een kleurrijke blikvanger om bijzondere prestaties op een opvallende manier te belonen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Beloon prestaties op een leuke, creatieve manier met deze LEGO® Iconische trofee. Deze bouwset bevat ook diverse extra elementen en sportafbeeldingen/feestelijke berichtstickers om de trofee aan te passen.
  • Deze 200-delige bouwset is een leuk cadeau-idee voor kinderen en alle andere LEGO® fans vanaf 7 jaar en is geweldig om alleen of samen met vrienden en familie te bouwen.
  • De van stenen gebouwde trofee is ca. 14 cm hoog en vormt een kleurrijke blikvanger om bijzondere prestaties op een opvallende manier te belonen.