LEGO The LEGO Ideas Book New Edition: You Can Build Anything! - 5007583

The LEGO Ideas Book New Edition: You Can Build Anything!

Nieuwe editie van het bekende boek met meer dan 100 bouwideeën

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 24,99 € 30,94 Bekijk
Lego België € 24,99 € 30,94 Bekijk

Het ultieme LEGO® boek voor creatieve bouwideeën!

Ontdek de nieuwe editie van het bestverkochte LEGO® boek aller tijden! Met meer dan 100 inspirerende bouwideeën is dit rijk geïllustreerde hardcover boek een must-have voor alle LEGO fans. Van tijdmachines tot buitenaardse fitnessstudio's, dit boek zit boordevol nieuwe modellen die de verbeelding van kinderen prikkelen.

Met frisse kleuren en onderwerpen voor alle leeftijden en vaardigheden, biedt dit boek eindeloze inspiratie voor het bouwen van LEGO modellen. Kinderen kunnen ook tips, trucs en bouwhacks leren om hun bouwvaardigheden te verbeteren.

Dit boek is het perfecte cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar. Het heeft een hardcover en telt maar liefst 200 pagina's vol met creatieve ideeën. De afmetingen van het boek zijn ongeveer 27 cm lang en 22 cm breed.

  • Inspiratie om LEGO® modellen te bouwen – dit hardcover boek van 200 pagina's bevat meer dan 100 nieuwe bouwideeën voor kinderen om van alles te maken, van tijdmachines tot buitenaardse fitnessstudio's
  • Cadeautip voor kinderen – geef dit rijk geïllustreerde boek cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor aan een LEGO® bouwfan
  • Afmetingen – ca. 27 cm lang en 22 cm breed