LEGO The LEGO® Games Book - 5006809

The LEGO® Games Book

Leuke LEGO® spelletjes voor iedereen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 22,94)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 16,99 € 22,94 Bekijk
Lego België € 16,99 € 22,94 Bekijk
Met The LEGO Games Book kun je je LEGO stenen gebruiken om een wereld vol geweldige spelletjes te ontdekken. Dit kleurrijke boek bevat meer dan 50 uitdagingen, breinbrekers, puzzels en spellen met eenvoudig te volgen spelregels en bouwhandleidingen. Het bevat ook 45 LEGO onderdelen voor 9 spelletjes, zodat je meteen kunt beginnen met spelen. Kun jij binnen 60 seconden de hoogste toren bouwen? Of de puzzelkubus oplossen? Dit boek biedt urenlang LEGO speelplezier! Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, perfect voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden. Let op: het boek is in het Engels en heeft een formaat van ongeveer 23 cm lang en 18 cm breed.
  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 80 pagina's met meer dan 50 uitdagingen, breinbrekers, puzzels en spelletjes die kinderen met hun eigen LEGO® stenen kunnen spelen.
  • Een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar. Inclusief 45 LEGO® onderdelen voor 9 spelletjes, zodat het spelen direct kan beginnen.
  • Het boek is ca. 23 cm lang en 18 cm breed. Let op: dit boek is in het Engels.