LEGO The Big Book of LEGO® Facts - 5007702

The Big Book of LEGO® Facts

Fascinerend boek vol feiten over LEGO® stenen en sets

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 25,94)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 19,99 € 25,94 Bekijk
Lego België € 19,99 € 25,94 Bekijk

The Big Book of LEGO® Facts

Ontdek alles wat je ooit wilde weten over de wonderlijke wereld van LEGO stenen, speelsets en minifiguren met The Big Book of LEGO® Facts. Dit hardcover boek van 240 pagina's is een vernieuwde uitgave van LEGO Absolutely Everything You Need to Know, uitgegeven in 2017. Het bevat de nieuwste statistieken, cijfers, weetjes en thema's.

Laat je verrassen door fascinerende LEGO® feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat er sinds 1978 meer dan 400 minifiguren een schep hebben gebruikt voor hun werk, maar alleen de hondenoppas er een bij zich heeft in felgroen? Er valt zo veel te leren en ontdekken!

Dit boek is een geweldige cadeautip voor LEGO® fans. Geef het als verjaardagscadeau, voor de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor aan een echte LEGO fan. Met The Big Book of LEGO® Facts geef je urenlang leesplezier en LEGO®-inspiratie cadeau.

De afmetingen van het boek zijn ongeveer 26 cm lang en 22 cm breed. Het is een stevig hardcover boek dat perfect is om in de collectie van elke LEGO® liefhebber te hebben.

  • LEGO® feitjes – dit hardcover boek van 240 pagina's bevat alles dat je ooit wilde weten over de wereld van LEGO stenen, speelsets en minifiguren
  • Cadeautip voor LEGO® fans – geef dit boek vol leuke feiten cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor aan een echte LEGO fan
  • Afmetingen – het boek is ca. 26 cm lang en 22 cm breed