LEGO Supernatuur - 5006851

Supernatuur

Ontdek de wereld van de natuur met LEGO® stenen!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 22,94)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 16,99 € 22,94 Bekijk
Lego België € 16,99 € 22,94 Bekijk
Ontdek de wonderen van de natuur met LEGO® Supernature. Dit boek neemt kinderen vanaf 6 jaar mee op een avontuurlijke reis rond de wereld. Het bevat prachtige LEGO bouwwerken van zoogdieren, vogels, insecten en vissen, samen met interessante feiten over hun leefomgeving en gedrag. Het boek heeft 80 pagina's en een harde kaft. Daarnaast bevat het boek stenen om een hommel, clownvis, cactus en bloem te bouwen. Kinderen worden ook aangemoedigd om hun eigen LEGO wezens en planten te creëren. Dit boek is een geweldig cadeau voor creatieve kinderen. Het is ca. 28 cm lang en 22 cm breed. Het boek is in het Engels, maar er zijn ook versies in andere talen beschikbaar. Ontdek de natuur op een leuke en educatieve manier met LEGO® Supernature.
  • Leer van alles over de natuur in LEGO® stijl – een geïllustreerd, 80 pagina's tellend boek met harde kaft vol afbeeldingen van geweldige van stenen gebouwde zoogdieren, vogels, insecten en vissen, fascinerende feiten en bouwtips.
  • Inclusief 4 exclusieve LEGO® minimodellen – een hommel, clownvis, cactus en bloem. Dit boek is een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing voor creatieve kinderen vanaf 6 jaar.
  • Leuk boek om telkens weer te bekijken – ca. 28 cm lang en 22 cm breed. Het boek is in het Engels. Er zijn ook versies in andere talen verkrijgbaar.