LEGO Sorteerdoos – blauw - 5007279

Sorteerdoos – blauw

Praktische opbergruimte voor onderweg voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 19,98)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Kleurrijke LEGO sorteerdoos voor onderweg

Maak LEGO fans blij waar ze ook gaan en staan met deze handige sorteerdoos. De doos is speciaal ontworpen om LEGO stenen, minifiguren en onderdelen veilig en georganiseerd te bewaren, zelfs als je onderweg bent. Kinderen zullen dol zijn op het koffervormige ontwerp van deze sorteerdoos.

De sorteerdoos is ideaal om favoriete LEGO elementen te ordenen. Dankzij de stevige clips blijft alles goed afgesloten en veilig op zijn plek. Het halfdoorzichtige deksel zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt zien wat er allemaal in de doos zit.

  • Kleurrijke LEGO opbergruimte - deze sorteerdoos is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt een leuke manier om je favoriete LEGO onderdelen en minifiguren te sorteren en mee te nemen.
  • Bewaar je LEGO onderdelen goed - de stevige clips zorgen ervoor dat de sorteerdoos goed afgesloten blijft, waardoor de inhoud veilig en georganiseerd blijft, waar je ook naartoe gaat.
  • Handig formaat - met een hoogte van ongeveer 16 cm, een breedte van 26 cm en een diepte van 6 cm is deze sorteerdoos compact en gemakkelijk mee te nemen.

Alle prijzen

  • Kleurrijke LEGO® opbergruimte – deze LEGO sorteerdoos is een leuke manier om je favoriete onderdelen en minifiguren te sorteren en mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Bewaar je LEGO® onderdelen goed – de clips sluiten de sorteerdoos stevig af, waardoor de inhoud veilig en goed geordend blijft
  • Handig formaat – ca. 16 cm hoog, 26 cm breed en 6 cm diep