LEGO Snelle motor - 31114

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Snelle motor

Raceplezier met een coole, herbouwbare snelle motor!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Amazon (€ 29,00)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

Ontdek de opwindende wereld van de LEGO® Creator 3-in-1 Snelle Motor (31114) set en laat de passie voor coole motoren en creatief bouwplezier tot leven komen. Deze moderne speelgoedmotor is voorzien van een bewegend stuur, werkende vering en een standaard, waardoor kinderen allerlei races kunnen houden en hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Deze prachtige speelgoedset biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar ook de mogelijkheid om 3 verschillende bouw- en speelervaringen te beleven. Na het bouwen van de superbike kunnen kinderen deze transformeren tot een klassieke motorfiets met standaard, een futuristische hoverbike of zelfs iets compleet nieuws dat ze zelf bedenken.

Met LEGO Creator 3-in-1 sets kunnen kinderen hun bouwvaardigheden ontwikkelen en genieten van een geweldige verzameling bouwspeelgoed. Deze sets bieden eindeloze mogelijkheden en stimuleren de fantasie van kleine bouwers. Of het nu gaat om coole auto's, enge wezens of gedetailleerde gebouwen, er is voor ieder wat wils.

Belangrijkste kenmerken van de LEGO® Creator 3-in-1 Snelle Motor (31114) set:

 • Inspiratie voor eindeloos creatief bouwplezier met 3 modellen in 1: een moderne superbike, een klassieke motorfiets en een futuristische hoverbike.
 • Fantasierijke kinderen kunnen supersnelle races naspelen op de racebaan met een moderne of klassieke LEGO® motor, of de lucht in schieten op hun hoverbike.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op speelgoedmotoren en creatief bouwen.
 • De afmetingen van de snelle motor zijn ongeveer 11 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed, waardoor hij ideaal is om thuis mee te spelen of mee te nemen naar vriendjes en vriendinnetjes.
 • De superbike heeft een beweegbaar stuur, werkende vering en een standaard. De klassieke motor heeft ook een standaard, zodat kinderen hem trots in hun kamer kunnen neerzetten.
 • Deze indrukwekkende set biedt kinderen 3 verschillende mogelijkheden om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en voertuigen te bouwen waar ze afzonderlijk of in combinatie met andere LEGO® speelgoedsets mee kunnen spelen.

Ontdek nog meer geweldige LEGO® Creator 3-in-1 sets, zoals de Cyberdrone (31111), Wilde Leeuw (31112), Racewagen Transportvoertuig (31113) en Surfer Strandhuis (31118). Met LEGO® Creator 3-in-1 sets kunnen kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier beleven en verhalen boordevol actie naspelen met 3 verschillende kleurrijke bouwmogelijkheden in elke doos.

LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
 • De LEGO® Creator 3in1 Snelle motor (31114) set biedt inspiratie voor eindeloos creatief bouwplezier met 3 modellen in 1: een moderne superbike, een klassieke motorfiets en een futuristische hoverbike.
 • Fantasierijke kinderen beleven allerlei spannende avonturen. Zo kunnen ze supersnelle races op de racebaan naspelen met een moderne of klassieke LEGO® motor of de lucht in schieten op hun hoverbike.
 • Deze speelgoedmotorset is een ideale beloning voor kinderen vanaf 8 jaar die van speelgoedmotoren en creatief bouwen houden.
 • De snelle motor is ca. 11 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed – de ideale afmetingen om thuis mee te spelen of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje.
 • De superbike heeft een beweegbaar stuur, werkende vering en een standaard. De klassieke motor heeft ook een standaard, zodat kinderen hem vol trots in hun kamer kunnen neerzetten.
 • Deze indrukwekkende set biedt kinderen 3 verschillende mogelijkheden om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen en voertuigen te bouwen waar ze afzonderlijk of in combinatie met andere LEGO® speelgoedsets mee kunnen spelen voor nog meer plezier.
 • Kijk vanaf januari 2021 uit naar andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets: Cyberdrone (31111), Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113) en Surfer strandhuis (31118).
 • Met LEGO® Creator 3in1 sets beleven kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier terwijl ze verhalen boordevol actie naspelen met 3 verschillende kleurrijke bouwmogelijkheden in elke doos.
 • LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.