LEGO Sneeuwpop- en rendierduo - 854050

Sneeuwpop- en rendierduo

2 vrolijke, van stenen gebouwde kerstdecoraties om op te hangen

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 9,99 € 15,94 Bekijk
Voeg een vleugje LEGO-stijl toe aan je kerstdecoratie met dit leuke LEGO Iconic Sneeuwpop- en Rendierduo (854050) bouwset. De set bestaat uit stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier, compleet met gezichtsstickers en een touwtje om ze op te hangen tussen je andere kerstversieringen. Deze 126-delige modelset is een geweldig cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder, maar ook voor LEGO-fans van alle leeftijden. Met de stapsgewijze geïllustreerde instructies kunnen zelfs beginners zelfstandig de minimodellen bouwen. De minisneeuwpop is ongeveer 6 cm hoog en het rendier is ongeveer 5 cm hoog. Dit grappige duo voegt een gezellige LEGO-stijl toe aan je kerstversiering. Creëer een feestelijke sfeer en wens iedereen een vrolijk kerstfeest met dit LEGO Iconic Sneeuwpop- en Rendierduo!
  • Zorg voor wat LEGO® creativiteit tijdens de kerst met dit decoratieve LEGO Iconic Sneeuwpop- en rendierduo. De van stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier hebben allebei gezichtsstickers en een touwtje om ze mee op te hangen.
  • Deze 126-delige modelset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en wordt geleverd met stapsgewijze geïllustreerde instructies, waarmee zelfs LEGO® beginners de minimodellen zelfstandig kunnen bouwen.
  • De minisneeuwpop isca. 6 cm hoog en het rendier is ca. 5 cm hoog. Dit grappige duo geeft de kerstversiering in huis een gezellig vleugje LEGO® stijl.