LEGO Sandy's Power Loader mecha - 80025

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Sandy's Power Loader mecha

Geweldige mechaspeelset voor urenlang speelplezier boordevol actie

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 44,99 € 50,94 Bekijk
Lego België € 44,99 € 50,94 Bekijk

LEGO® Monkie Kid™ Sandy's Power Loader Mecha (80025)

Stap in de wereld van LEGO Monkie Kid en help Sandy de stad te verdedigen tegen het leger van de Spider Queen met de Sandy's Power Loader Mecha (80025). Deze bouwbare mecha is voorzien van een cockpit voor de grote figuur van Sandy, uitklapbare jetboosters, een verpletterende vuist, een draaibare halvemaanstaf en zelfs een dj-ruimte bovenop voor Mo de kat. De set bevat ook minifiguren van Syntax en de Huntsman, compleet met wapens, en Syntax' mecha met een raketlanceerder, zaag en spies.

Leuke modellen voor bouwplezier

Met de stapsgewijze instructies en de losse zakjes met stenen kunnen zelfs beginnende LEGO bouwers genieten van de bouwervaring. Daarnaast kunnen kinderen hun voortgang opslaan en op elk moment verder gaan met bouwen dankzij de gratis LEGO Bouwinstructies app.

Leerzaam speelgoed geïnspireerd op de Chinese cultuur

LEGO Monkie Kid speelgoed is geworteld in de rijke Chinese cultuur. De sets vertellen op een nieuwe manier de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen". Deze prachtige cadeaus stimuleren de creativiteit van kinderen en bevorderen veerkracht en optimisme.

  • Kinderen kunnen de held worden in missies waarin ze het leger van de Spider Queen verslaan met dit LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed (80025) met Sandy's Power Loader Mecha, Syntax' mecha en nog veel meer.
  • Deze hoogwaardige bouw- en speelset bevat een grote figuur van Sandy, een speelgoedfiguur van Mo de kat en 2 minifiguren: Syntax en de Huntsman met een kettingzaagblaster en een grijphaakelement.
  • De verstelbare Power Loader Mecha heeft een cockpit voor de grote Sandy figuur, uitklapbare jetboosters, een verpletterende vuist, een draaibare halvemaanstaf en een dj-ruimte bovenop voor Mo de kat.
  • De verstelbare speelgoedmecha van Syntax heeft een raketlanceerder met 'spinnengif', een zaag en een spies. De set bevat ook een krat met 'spinnengifmunitie' voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Dit 520-delige LEGO bouwspeelgoed is een cool cadeau voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar. Perfect voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden.
  • De Power Loader Mecha is ongeveer 18 cm hoog, 12 cm lang en 19 cm breed. Het ziet er ook geweldig uit als decoratie wanneer het samen met de mecha van Syntax wordt neergezet.
  • Zelfs beginnende LEGO bouwers kunnen aan de slag met deze modellen dankzij de stapsgewijze instructies in de doos of de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.
  • LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed vertelt op een moderne manier de Chinese legende van de Monkey King en helpt kinderen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun fantasie, moed en veerkracht.
  • LEGO onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent en compatibel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Alle LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
  • Kinderen worden de held in missies waarin ze het leger van de Spider Queen verslaan met dit LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed (80025) met Sandy's Power Loader mecha, Syntax' mecha en nog veel meer.
  • Deze hoogwaardige bouw- en speelset bevat een grote figuur van Sandy, een speelgoedfiguur van Mo de kat en 2 minifiguren: Syntax en de Huntsman met een kettingzaagblaster en een grijphaakelement.
  • De verstelbare Power Loader mecha heeft een cockpit voor de grote Sandy figuur, uitklapbare jetboosters, een verpletterende vuist, een draaibare halvemaanstaf en een dj-ruimte bovenop voor Mo de kat.
  • De verstelbare speelgoedmecha van Syntax heeft een raketlanceerder met 'spinnengif', een zaag en een spies. De set bevat ook een krat met 'spinnengifmunitie' voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Dit 520-delige LEGO® duelspeelgoed is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar die graag actief spelen.
  • De Power Loader mecha is ca. 18 cm hoog, 12 cm lang en 19 cm breed. Het model ziet er cool uit wanneer het samen met de mecha van Syntax op een mooi plekje wordt neergezet als kinderen er even niet mee spelen.
  • Zelfs beginnende LEGO® bouwers kunnen aan de slag met deze modellen met de stapsgewijze instructies in de doos of digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed vertelt de Chinese legende van de Monkey King op een moderne manier en helpt kinderen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun fantasie, moed en veerkracht.
  • Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent en compatibel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.