LEGO Robot Uitvinder - 51515

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-07-31
51515
949 stukjes
Robot Uitvinder

Bouw, programmeer en speel met de Robot Uitvinder

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 729,95)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Ontdek de LEGO® MINDSTORMS® Robot Uitvinder (51515)

Stap in een wereld vol programmeerbare, op afstand bestuurbare robots en andere slimme creaties met de LEGO® MINDSTORMS® Robot Uitvinder (51515). Met deze set kunnen jonge robotfans vijf unieke, gemotoriseerde robots en voertuigen bouwen. Gebruik de gratis LEGO MINDSTORMS Robotuitvinder app om je creaties tot leven te brengen in een op Scratch gebaseerde programmeeromgeving. Voltooi leuke activiteiten en uitdagende missies (compatibele apparaten vind je op LEGO.com/devicecheck). Met bijna 1000 onderdelen kunnen kinderen ook hun eigen techcreaties bedenken en delen met andere robotfans op LEGO Life.

Verrijk de speelervaring

De nieuwste generatie LEGO MINDSTORMS programmeerbare robots voor kinderen biedt een scala aan mogelijkheden. Met een intelligente hub met 5x5-ledscherm, een gyroscoop met 6 assen, een luidspreker, krachtige motoren en nauwkeurige sensoren kunnen jonge kinderen niet alleen hun creativiteit ontwikkelen, maar ook essentiële STEM-vaardigheden voor de 21e eeuw leren.

  • Ontwikkel essentiële STEM-vaardigheden met de LEGO® MINDSTORMS® Robot Uitvinder (51515) en bouw, programmeer en speel met op afstand bestuurbare robots en andere slimme creaties.
  • Bouw Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. en Gelo en voer activiteiten en missies uit met de op Scratch gebaseerde LEGO® MINDSTORMS® Robotuitvinder app (compatibele apparaten vind je op LEGO.com/devicecheck).
  • Met bijna 1000 onderdelen, waaronder een intelligente hub, 4 medium motoren, een kleurensensor en een afstandssensor met deelbare interface, kunnen jonge kinderen ook hun eigen leuke robots bouwen en delen op LEGO Life.
  • Robot Uitvinder is een logische volgende stap voor LEGO® BOOST fans en een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar.
  • Blast is ca. 36 cm hoog en Gelo is ca. 24 cm lang. De Powered Up onderdelen zijn ook compatibel met de LEGO® BOOST Creatieve gereedschapskist (17101), Droid Commander (75253) en sommige andere sets.
  • Met de eenvoudig te installeren oplaadbare batterij kun je direct aan de slag zonder op zoek te gaan naar batterijen.
  • De gratis LEGO® MINDSTORMS® Robotuitvinder programmeerapp bevat een op Scratch gebaseerde programmeeromgeving, digitale bouwinstructies, meer dan 50 activiteiten voor de modellen en ondersteuning voor Python voor ervaren programmeurs.
  • LEGO® MINDSTORMS® inspireert uitvinders van alle leeftijden om interactieve speelgoedrobots en andere creaties te bouwen, programmeren en besturen en hun modellen te delen met de MINDSTORMS community.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen voor consistentie, compatibiliteit en eenvoudige montage en demontage.
  • Deze set bevat digitale bouwinstructies voor gemakkelijk volgen op je mobiele apparaat of het downloaden van een pdf van de gedrukte bouwhandleiding.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met de LEGO® MINDSTORMS® Robot Uitvinder (51515) ontwikkelen kinderen essentiële STEM-vaardigheden terwijl ze bouwen, programmeren en spelen met op afstand bestuurbare robots en andere intelligente creaties die projectielen afvoeren, met een bal spelen, rondrijden en nog veel meer!
  • Kinderen bouwen Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. en Gelo en voeren activiteiten en missies uit met de op Scratch gebaseerde LEGO® MINDSTORMS® Robotuitvinder app (ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele apparaten).
  • Dankzij de bijna 1000 onderdelen, waaronder een intelligente hub, 4 medium motoren, een kleurensensor en een afstandssensor met deelbare interface, kunnen jonge kinderen ook zelf leuk robotspeelgoed bouwen en hun creaties online delen op LEGO Life.
  • Robot Uitvinder is een logische volgende stap voor LEGO® BOOST fans en voor kinderen die graag LEGO robots bouwen en ermee spelen. Bovendien is de set een supercool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 10 jaar.
  • Blast is ca. 36 cm hoog en Gelo is ca. 24 cm lang. De Powered Up onderdelen in deze set zijn ook compatibel met de LEGO® BOOST Creatieve gereedschapskist (17101), Droid Commander (75253) en sommige andere sets.
  • Dit coole speelgoed is inclusief een eenvoudig te installeren oplaadbare batterij, zodat je niet eerst op zoek hoeft naar batterijen maar direct aan de slag kunt.
  • In de gratis LEGO® MINDSTORMS® Robotuitvinder programmeerapp voor kinderen vindje een op Scratch gebaseerde programmeeromgeving, digitale bouwinstructies, meer dan 50 activiteiten voor de modellen en ondersteuning voor Python voor de meer ervaren programmeurs.
  • LEGO® MINDSTORMS® inspireert uitvinders van alle leeftijden om interactieve speelgoedrobots en andere creaties met LEGO stenen, motoren, sensoren en intelligente hubs te bouwen, programmeren en besturen en hun modellen te delen met de MINDSTORMS community.
  • LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest volgens strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo weet je zeker dat dit elektronische speelgoed niet uit elkaar valt tijdens een missie.
  • Deze set bevat digitale bouwinstructies. Je kunt nu gemakkelijk de stappen op je mobiele apparaat volgen of een pdf van de gedrukte bouwhandleiding downloaden. Klik op de knop Bouwinstructies onderaan deze pagina om de instructies te vinden en downloaden.