LEGO Reuzenrad - 31119

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Reuzenrad

Plezier op de kermis met een ombouwbare speelset

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Unieke Bricks (€ 126,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Ontdek de spanning en het plezier van de kermis met de LEGO® Creator 3in1 Reuzenrad (31119) bouwset. Deze gedetailleerde set bevat een draaibaar reuzenrad met 8 gondels, een kaartjesloket, een ballonkraampje met ballondieren, 5 minifiguren en zelfs een schattige bouwbare hond.

Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. Ze kunnen het reuzenrad bouwen en het vervolgens ombouwen tot botsauto's, schommelbootjes of iets compleet nieuws. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO Creator 3in1 sets bieden kinderen urenlang speelplezier. Elke set bevat 3 verschillende modellen, zodat kinderen steeds weer iets nieuws kunnen bouwen. Kies uit een breed assortiment, waaronder auto's, dieren en raketten.

Deze specifieke set bevat 1002 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Het reuzenrad is ongeveer 27 cm hoog, 16 cm diep en 26 cm breed. Het is een indrukwekkend model dat zeker de aandacht zal trekken in een kinderkamer.

Naast de Reuzenrad set zijn er nog veel meer spannende LEGO Creator 3in1 sets beschikbaar, zoals het Ruimteraket avontuur (31117) en het Middeleeuws kasteel (31120). Met deze sets kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en eindeloos spelen.

LEGO bouwstenen worden al sinds 1958 gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn ontworpen om keer op keer in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop, dus je kunt met een gerust hart spelen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • De LEGO® Creator 3in1 Reuzenrad (31119) kermisset geeft de creativiteit van kinderen een boost met 3 modellen in 1: een reuzenrad, botsauto's en schommelbootjes.
  • Deze LEGO® set is inclusief 5 minifiguren – een moeder, vader, kind en 2 kermismedewerkers – voor nog meer kermisplezier.
  • Het draaibare reuzenrad beschikt over 8 gondels waar minifiguren in kunnen zitten, een kaartjesloket, een ballonkraampje met ballondieren en een bouwbare hond.
  • De botsautoattractie is inclusief 3 botsauto's en een kaartjesloket met een microfoon voor de omroeper. De schommelbootjesattractie heeft een grijpmachine en een kauwgomballenautomaat.
  • Deze LEGO® Creator 3in1 speelgoedset met 1002 onderdelen geeft kinderen vanaf 9 jaar een prachtige gelegenheid om samen met een ouder of verzorger iets leuks te doen.
  • Het reuzenrad is ca. 27 cm hoog, 16 cm diep en 26 cm breed – een model dat gegarandeerd indruk maakt in een kinderkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt.
  • Bekijk ook eens de andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets die nieuw zijn vanaf 2021, zoals het Ruimteraket avontuur (31117) en het Middeleeuws kasteel (31120).
  • Met LEGO® Creator 3in1 sets genieten kinderen van geweldige rollenspellen en kunnen ze verhalen boordevol actie bedenken met 3 verschillende bouwmogelijkheden in elke doos.
  • LEGO® bouwstenen worden al sinds 1958 gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.