LEGO DUPLO Racewagens - 10947

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Racewagens

Avonturen op het circuit met een kleurrijke racebaanset

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 42,98)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® DUPLO® Stad Racewagens (10947)

Ontdek de spannende wereld van autoracen met de LEGO® DUPLO® Stad Racewagens (10947) set. Deze kleurrijke circuitset zit boordevol leuke en leerzame functies voor jonge coureurs.

Raceset vol actie

Laat je kind spelenderwijs leren met deze kleurrijke autoraceset. De set bevat 2 Duwen en rijden-auto's, accessoires zoals trofeeën, vlaggen en kegels, en zelfs een oplaadpaal voor elektrische voertuigen. Laat de race beginnen! Na de race kan de set eenvoudig worden omgebouwd tot een podium, waar de winnende coureur de trofee in ontvangst kan nemen. Ideaal speelgoed om samen met ouders, broers, zussen of vrienden mee te spelen.

Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters

Met LEGO® DUPLO® speelgoed kunnen jonge kinderen spelenderwijs leren en hun creativiteit ontwikkelen. Deze set ondersteunt de sociaal-emotionele vaardigheden, creativiteit en fijne motoriek van kinderen. Het is een geweldige manier voor ouders om waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun peuter mee te maken.

  • De set bevat een mannelijke en een vrouwelijke DUPLO® coureur met helm, 2 Duwen en rijden-auto's en tal van accessoires zoals een trofee, vlaggen, kegels en producten om een auto mee schoon te maken.
  • Laat kinderen samen met anderen fantasierijke rollenspellen naspelen op dit leuke circuit en zie hoe hun sociale en emotionele vaardigheden, creativiteit en fijne motoriek zich ontwikkelen.
  • Deze veelzijdige, kleurrijke en praktische speelset is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder en kan op verschillende manieren worden herbouwd en gecombineerd met ander LEGO® DUPLO® speelgoed.
  • De speelset is ca. 19 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep.
  • In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met elementen uit de set voor extra plezier tijdens het bouwproces en het spelen.
  • De 2 racewagens hebben een mechanische Duwen en rijden-wielbasis, waardoor je geen batterijen nodig hebt!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • LEGO® DUPLO® Stad Racewagens (10947) is een kleurrijke circuitset waarmee jonge kinderen volop fantasierijk speelplezier beleven, spelenderwijs leren en samen met anderen spannende rollenspellen kunnen naspelen.
  • De set bevat een mannelijke en een vrouwelijke DUPLO® coureur met helm, 2 Duwen en rijden-auto's en tal van accessoires zoals een trofee, vlaggen, een oplaadpaal voor elektrische voertuigen, kegels en producten om een auto mee schoon te maken.
  • Wanneer jonge kinderen samen met anderen fantasierijke rollenspellen naspelen op dit leuke circuit, ontwikkelen ze niet alleen hun sociale en emotionele vaardigheden, maar ook hun creativiteit en fijne motoriek.
  • Deze veelzijdige, kleurrijke en praktische speelset zit boordevol leerzame en leuke elementen voor kinderen van 2 jaar en ouder en laat ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun peuter meemaken.
  • De speelset is ca. 19 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep. Je kunt hem op verschillende manieren herbouwen en eenvoudig combineren met ander LEGO® DUPLO® speelgoed.
  • In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met elementen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel.
  • De 2 racewagens hebben een mechanische Duwen en rijden-wielbasis, waardoor je geen batterijen nodig hebt!
  • Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders.
  • LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
  • LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.