LEGO Racevliegtuig - 42117

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Racevliegtuig

Prikkel de fantasie van kinderen met dit speelgoedstuntvliegtuig

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Amazon (€ 20,00)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen
Het LEGO Technic Racevliegtuig (42117) is een spannend speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. Met interessante details zoals een draaiende propeller en een openende motorkap, lijkt dit vliegtuig bijna op een echt racevliegtuig. Het opvallende groenblauwe en oranje kleurenschema met gedetailleerde sponsorstickers maakt het een cool cadeau voor elke gelegenheid. Dit 2-in-1 model kan ook worden omgebouwd tot een straalvliegtuig, wat zorgt voor nog meer bouwplezier. Met de Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen zelfstandig aan de slag met deze set. De interactieve gids biedt zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus. Het LEGO Technic universum biedt geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De sets bevatten voertuigen die qua uitstraling en functies lijken op hun echte tegenhangers, waardoor kinderen op een geweldige manier kennismaken met techniek en werktuigbouwkunde.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Verras piloten in de dop met dit LEGO® Technic Racevliegtuig (42117) speelgoed. Met zijn felle kleuren, sponsorstickers en ronddraaiende propeller is hij bijna niet van echt te onderscheiden.
  • Er zijn diverse details te ontdekken voor kinderen die van speelgoedvliegtuigen houden. Bekijk de motorkap die open kan, het landingsgestel en de ronddraaiende propeller voor urenlange rollenspellen met racevliegtuigen.
  • Kinderen zullen het leuk vinden om dit stevige stuntvliegtuig te bouwen, voordat ze het ombouwen tot een straalvliegtuig voor nog meer creatief plezier.
  • Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 7 jaar die van stuntvliegtuigen houden.
  • Het Racevliegtuig is ca. 9 cm hoog (inclusief de propeller), 18 cm lang en 23 cm breed.
  • Instructions PLUS is een interactieve handleiding die het bouwen nog leuker maakt. De handleiding is beschikbaar in de gratis LEGO® Bouwinstructies app en heeft zoom- en draaifuncties waardoor kinderen zelfstandig leren bouwen.
  • Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging.
  • LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.