LEGO Pick-uptruck - 10290

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Pick-uptruck

Een boeiend project vol vintage details

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 161,00)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

Ontsnap even aan de drukte van het dagelijks leven en keer terug naar de jaren 50 met dit LEGO® Pick-uptruck (10290) bouwproject. Dit model straalt de vintage look uit van een echte pick-uptruck met zijn karakteristieke ronde vormen. Ontdek alle realistische details, zoals de openende deuren, achterklep en afneembare houten zijhekken.

Geniet van de wisseling van de seizoenen
Deze truck is het hele jaar door bezig met het vervoeren van seizoensproducten, waardoor je steeds nieuwe scènes kunt creëren. Voor de lente krijg je een kruiwagen met bloemen en een gieter. In de zomer ontvang je twee houten kratten, tomaten, wortels en een melkemmer. Voor de herfst is er een krat met pompoenen en voor de winter een kerstkrans en een kerstcadeau.

Een prachtige reis
Dit bouwproject maakt deel uit van een serie LEGO bouwmodellen voor volwassenen die houden van prachtige ontwerpen. Het biedt een boeiende bouwervaring en is een geweldig cadeau voor fans van klassieke auto's.

  • Bouw een gedetailleerde LEGO® modelversie van een vintage pick-uptruck uit de jaren 50 op het platteland. Ontdek alle realistische details en geef jouw truck een prominente plek om van dit klassieke verzamelmodel te genieten.
  • Dit bouwmodel van een LEGO® Pick-uptruck (10290) is een boeiend project voor volwassenen, waarbij je de iconische pick-uptruck met zijn kenmerkende ronde vormen uit een klassiek tijdperk kunt nabouwen.
  • Bekijk het model en ontdek de vele realistische details, zoals de stepside bak, de openende deuren en achterklep, en de afneembare houten zijhekken.
  • Verse producten rechtstreeks van de boerderij! Ontdek de seizoensgebonden accessoires, waaronder een kruiwagen en gieter, groenten en een melkemmer, een krat met pompoenen, en een kerstkrans en kerstcadeau.
  • Neem plaats achter het stuur van de truck en open de deuren om het interieur te bewonderen. Je kunt zelfs de motorkap openen om de motor te bekijken.
  • Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen LEGO® bouwers en biedt een uitdagende bouwervaring met een prachtig resultaat om trots op te zijn. Het is ook een geweldig cadeau voor liefhebbers van pick-uptrucks uit de jaren 50.
  • Afmetingen: ongeveer 14 cm hoog, 33 cm lang en 14 cm breed.
  • Deze vintage LEGO® pick-uptruck uit de jaren 50 maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die houden van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur.
  • LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen - en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO® staat veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden alle onderdelen uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model niet alleen mooi is, maar ook stevig in elkaar zit.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bouw een getrouwe LEGO® modelversie van een vintage pick-uptruck uit de jaren 50 voor op het platteland. Ontdek alle realistische kenmerken en geef jouw truck daarna een mooi plekje, zodat je dit klassieke verzamelmodel goed kunt bewonderen.
  • Dit bouwmodel van een LEGO® Pick-uptruck (10290) biedt volwassenen een boeiend bouwproject, waarbij ze de bekende pick-uptruck met ronde vormen uit een klassiek tijdperk nabouwen.
  • Bekijk het model en ontdek de vele realistische kenmerken van de pick-uptruck, zoals een stepside bak, openende deuren en achterklep en de houten zijhekken die je eraf kunt halen.
  • Vers van de boerderij! Ontdek alle seizoensaccessoires, waaronder een kruiwagen en gieter, groenten en een melkemmer, een krat met pompoenen, plus een kerstkrans en kerstcadeau.
  • Bestuur de truck en open daarna de deuren om de binnenkant goed te bekijken. Je kunt ook de motorkap openen om de motor te bewonderen.
  • Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen LEGO® bouwers en biedt een boeiende bouwuitdaging met als resultaat een blikvanger om trots op te zijn. Het is ook een ontzettend leuk cadeau voor iemand die van pick-uptrucks uit de jaren 1950 houdt.
  • Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 33 cm lang en 14 cm breed.
  • Deze vintage LEGO® pick-uptruck uit de jaren 50 maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
  • LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO® onderdelen staan veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.