LEGO Parkiet - 40443

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Parkiet

BrickHeadz™ model van een leuk parkietje en haar jong dat je kunt bouwen en neerzetten

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: BRICKkampioen (€ 24,98)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen
Met de BrickHeadz Parkiet (40443) set kunnen vogelliefhebbers hun hart ophalen. Deze bouwbare set bevat een schattige parkiet en haar jong, die samen op stenen standaarden zitten. De standaarden lijken op houten roeststokken voor vogels en passen perfect op een stevige, bruine bodemplaat die lijkt op de bodem van een vogelkooi. Om de bodem extra te versieren, zijn er 2 stickers toegevoegd - 1 met veren en 1 met pootafdrukken. Met 261 stukjes is deze set een geweldig cadeau voor LEGO fans, BrickHeadz verzamelaars en iedereen die van vogels houdt. Het model is ongeveer 9 cm hoog en bevat standaarden van stenen met een houteffect. Ontdek nu deze verzamelbare bouwset en breng de schoonheid van vogels in huis. Let op: geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Verzamelbare bouwset met schattige LEGO® BrickHeadz™ modellen van een parkietje en haar jong die samen op standaarden van stenen zitten die op een bodem die op een vogelkooi lijkt staan.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO® fans, BrickHeadz™ verzamelaars en dierenvrienden vanaf 8 jaar.
  • Dit 261-delige model is ca. 9 cm hoog en bevat standaarden van stenen met een houteffect, plus 2 stickers – 1 met veren en 1 met pootafdrukken – om de bodem mee te versieren.