LEGO Paaskonijntjes - 40523

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Paaskonijntjes

Huppel het voorjaar in met deze lieve LEGO® Paaskonijntjes

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 17,98)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Vier Pasen met deze schattige LEGO® Paaskonijntjes bouwset

Haal de lente in huis met de LEGO® Paaskonijntjes (40523) bouwset. Deze set bevat een wit konijntje en een lichtbruin konijntje die samen genieten van een lentewei. Maak het tafereel compleet met 5 fleurige paaseieren en 3 vrolijke tulpen, die je naar eigen smaak kunt neerzetten. LEGO fans zullen vooral het nieuwe iriserende roze element op één van de eieren waarderen, dat vanaf januari 2022 verkrijgbaar is.

Bouw je eigen paastafereel

Met de 287 onderdelen in deze set kun je je eigen paastafereel bouwen. Volg de bouwinstructies voor inspiratie en tips over hoe je het model naar eigen smaak kunt aanpassen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een uniek paasdecoratie voor in huis.

Leuk cadeau voor Pasen

De LEGO® Paaskonijntjes (40523) set is ook een geweldig cadeau-idee voor Pasen. Verras een LEGO fan met deze schattige bouwset en breng de paassfeer in huis. Het model is ongeveer 10 cm hoog en zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bouw een paastafereel – zet de 287 onderdelen in elkaar en maak een tafereel met 2 konijntjes, 5 paaseieren en 3 tulpen, met tips in de bouwinstructies over hoe je het model naar eigen smaak kunt aanpassen
  • Geef als geschenk – deze LEGO® Paaskonijntjes (40523) set is een leuk cadeautje voor Pasen
  • Afmetingen – het model is ca. 10 cm hoog