LEGO Otto sleutelhanger - 854043

Otto sleutelhanger

Ondeugende Otto minifiguur sleutelhanger voor Minion fans!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
  • Verblijd iedere Minion fan van de film Rise of Gru met de LEGO® Minions Otto sleutelhanger. Deze charmante sleutelhanger heeft een Otto minifiguur aan een stevige metalen ketting, perfect om aan een rugzak of tas te bevestigen voor een vrolijk, decoratief tintje.
  • Dit is een geweldig verrassingscadeau voor een vriend of vriendin en een klein artikel om toe te voegen aan kinderfeestpakketjes. De sleutelhanger houdt de sleutels veilig bij elkaar en is een leuke toevoeging aan elke verzameling.
  • Met een lengte van meer dan 15 cm is deze sleutelhanger een mooi formaat Minions-accessoire waarmee je de blits kunt maken. Hang het aan je sleutelbos, stop het in je jaszak of neem het mee in je handtas.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Maak elke Minion fan: van de film Rise of Gru aan het lachen met de LEGO® Minions Otto sleutelhanger, met een Otto minifiguur aan een stevige metalen ketting (de minifiguur kan niet worden losgemaakt van de ketting).
  • Een leuk verjaardags-, vakantie- of verrassingscadeau voor kinderen of elke LEGO® fan vanaf 6 jaar. De Otto sleutelhanger is ook een charmant cadeautje om mee te nemen naar een kinderfeestje of om toe te voegen aan een feestpakketje.
  • Met een lengte van meer dan 15 cm is deze leuke sleutelhanger een mooi formaat Minions-accessoire waarmee je de blits kunt maken. Je kunt het ook aan een sleutelbos hangen en in je jaszak of handtasje meenemen.