LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – wit - 5006209

Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – wit

Coole, stapelbare opbergruimte voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 44,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Houd je kamer netjes en georganiseerd met de LEGO® Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades. Deze duurzame kunststof doos is perfect voor het opbergen van speelgoed, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes. De opbergstenen kunnen eenvoudig op elkaar gestapeld worden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om je kamer of huis op te vrolijken. Deze stapelbare opbergsteen is ideaal voor het opbergen van LEGO® stenen (niet inbegrepen), speelgoed, kantoorartikelen en meer. Het is een geweldig cadeau voor LEGO® fans van alle leeftijden, perfect voor verjaardagen of de feestdagen. Deze stijlvolle en praktische opbergoplossing is ongeveer 18 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep. Gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof), bevat geen BPA, ftalaten of pvc. Let op: open de lades altijd op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. De lades kunnen anders kantelen en eruit vallen.

Alle prijzen

  • Stapelbare opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – ideaal voor het opbergen van LEGO® stenen (niet inbegrepen), speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spulletjes. Beschikbaar in verschillende kleuren (apart verkrijgbaar).
  • Supercadeau voor LEGO® fans – een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden.
  • Stijlvolle, praktische opbergoplossing – ca. 18 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep. Gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof). Bevat geen BPA en ftalaten. Geen pvc gebruikt.