LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – lichtblauw - 5006311

Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – lichtblauw

Coole, stapelbare opbergruimte voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 44,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Stapelbare opbergsteen met lades

Houd je kamer netjes en opgeruimd met deze handige LEGO® opbergsteen. De opbergsteen heeft 8 noppen en 2 lades, perfect voor het opbergen van LEGO® stenen (niet inbegrepen), speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spulletjes. Je kunt de opbergstenen ook op elkaar stapelen voor nog meer opbergruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om je kamer of huis mee op te vrolijken.

Supercadeau voor LEGO® fans

Deze opbergsteen is een geweldig cadeau voor LEGO® fans van alle leeftijden. Of het nu voor een verjaardag of de feestdagen is, kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen zullen dol zijn op deze praktische en stijlvolle opbergoplossing.

Stijlvol en praktisch

De opbergsteen is ongeveer 18 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep. Hij is gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof) en bevat geen BPA, ftalaten of pvc. De lades zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, maar zorg ervoor dat je dit altijd op een vlakke ondergrond doet om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt.

Alle prijzen

  • Stapelbare opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – ideaal voor het opbergen van LEGO® stenen (niet inbegrepen), speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spulletjes. Beschikbaar in verschillende kleuren (apart verkrijgbaar).
  • Supercadeau voor LEGO® fans – een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden.
  • Stijlvolle, praktische opbergoplossing – ca. 18 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep. Gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof). Bevat geen BPA en ftalaten. Geen pvc gebruikt.