LEGO Opbergsteen met 8 noppen – blauw - 5006921

Opbergsteen met 8 noppen – blauw

Stapelbare opbergruimte voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 36,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO Opbergsteen met 8 noppen

Ben jij een echte LEGO fan en wil je jouw spullen op een stijlvolle manier opruimen? Dan is de LEGO Opbergsteen met 8 noppen perfect voor jou! Deze kleurrijke, draagbare opbergdoos is niet alleen praktisch, maar ook een leuke toevoeging aan je kamer of kantoor.

De opbergsteen heeft een afneembaar deksel, waardoor je gemakkelijk bij de spullen kunt die je erin opbergt. Of het nu gaat om knutselspullen, speelgoed, LEGO stenen, papierwaren of huishoudelijke artikelen, deze opbergdoos biedt voldoende ruimte voor allerlei spulletjes.

De opbergstenen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn eenvoudig schoon te maken. Dankzij de 8 grote LEGO noppen op de bovenkant kunnen de opbergstenen ook op elkaar gestapeld worden, waardoor je een vrolijk opbergsysteem kunt creëren.

Met een hoogte van ongeveer 18 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 24 cm is elke opbergsteen megagroot en biedt het voldoende opbergruimte. Kies uit verschillende kleuren en maak opruimen leuk met de LEGO Opbergsteen met 8 noppen!

Alle prijzen

  • Praktisch en stevig – in deze duurzame, stapelbare en eenvoudig schoon te maken opbergdoos van kunststof met afneembaar deksel kun je van alles bewaren.
  • Net als LEGO® stenen – dankzij de 8 grote LEGO noppen op de bovenkant kan elke opbergsteen eenvoudig op andere opbergstenen worden gestapeld voor een vrolijk opbergsysteem.
  • Megagrote steen – ca. 18 cm hoog, 50 cm breed en 24 cm diep. Elke opbergsteen is groots in opbergruimte en stijl.