LEGO Opbergsteen met 4 noppen – zwart - 5006930

Opbergsteen met 4 noppen – zwart

Stapelbare opbergruimte voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 22,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Stijlvolle opbergoplossing voor LEGO fans

Bewaar je LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en meer in stijl met de stapelbare LEGO opbergsteen met 4 noppen. Deze herkenbare opbergstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voegen een vrolijk LEGO tintje toe aan elke kamer of kantoorruimte.

  • Praktisch en stevig - deze duurzame opbergdoos van kunststof met afneembaar deksel is eenvoudig schoon te maken en biedt voldoende ruimte voor al je spulletjes.
  • Net als een LEGO steen - dankzij de 4 grote LEGO noppen op de bovenkant kunnen de opbergstenen eenvoudig op elkaar gestapeld worden, waardoor je een vrolijk opbergsysteem kunt creëren.
  • Megagrote steen - met een hoogte van ongeveer 18 cm, breedte van 25 cm en diepte van 25 cm biedt elke opbergsteen ruimte en stijl in overvloed.

Alle prijzen

  • Praktisch en stevig – in deze duurzame, stapelbare en eenvoudig schoon te maken opbergdoos van kunststof met afneembaar deksel kun je van alles bewaren
  • Net als een LEGO® steen – dankzij de 4 grote LEGO noppen op de bovenkant kan elke opbergsteen eenvoudig op andere opbergstenen worden gestapeld voor een vrolijk opbergsysteem
  • Megagrote steen – ca. 18 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep. Elke opbergsteen is groots in opbergruimte en stijl