LEGO Opbergsteen met 4 noppen – wit - 5006931

Opbergsteen met 4 noppen – wit

Stapelbare opbergruimte voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 24,67)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Met de stapelbare LEGO opbergsteen met 4 noppen kunnen volwassen LEGO fans hun spulletjes op een stijlvolle manier bewaren. Deze opbergsteen is perfect voor het opbergen van LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en meer. Met het afneembare deksel is het gemakkelijk om bij je spullen te komen. Deze herkenbare opbergstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voegen een vrolijk LEGO tintje toe aan elke kamer of kantoorruimte. De opbergdoos is praktisch en stevig, gemaakt van duurzaam kunststof en eenvoudig schoon te maken. Dankzij de 4 grote LEGO noppen op de bovenkant kunnen de opbergstenen eenvoudig op elkaar gestapeld worden, waardoor je een vrolijk opbergsysteem kunt creëren. Met een hoogte van ongeveer 18 cm, breedte van 25 cm en diepte van 25 cm, biedt elke opbergsteen veel ruimte en stijl.

Alle prijzen

  • Praktisch en stevig – in deze duurzame, stapelbare en eenvoudig schoon te maken opbergdoos van kunststof met afneembaar deksel kun je van alles bewaren.
  • Net als een LEGO® steen – dankzij de 4 grote LEGO noppen op de bovenkant kan elke opbergsteen eenvoudig op andere opbergstenen worden gestapeld voor een vrolijk opbergsysteem.
  • Megagrote steen – ca. 18 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep. Elke opbergsteen is groots in opbergruimte en stijl.