LEGO Opbergsteen met 4 noppen – geel - 5007128

Opbergsteen met 4 noppen – geel

Stapelbare opbergruimte voor LEGO® fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 24,88)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Stijlvolle opbergoplossing voor LEGO fans

Ben je een LEGO fan en wil je jouw spulletjes op een stijlvolle manier bewaren? Dan is deze stapelbare LEGO opbergsteen met 4 noppen perfect voor jou. Met het afneembare deksel heb je gemakkelijk toegang tot je speelgoed, LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en meer. De herkenbare opbergstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voegen een vrolijk LEGO tintje toe aan elke kamer of kantoorruimte.

  • Praktisch en stevig - Deze duurzame, stapelbare opbergdoos van kunststof met afneembaar deksel is ideaal voor het bewaren van allerlei spullen.
  • Net als een LEGO steen - Dankzij de 4 grote LEGO noppen op de bovenkant kunnen de opbergstenen eenvoudig op elkaar gestapeld worden, waardoor je een vrolijk opbergsysteem kunt creëren.
  • Megagrote steen - Met een hoogte van ongeveer 18 cm, een breedte van 25 cm en een diepte van 25 cm, biedt elke opbergsteen veel ruimte en stijl.

Alle prijzen

  • Praktisch en stevig – in deze duurzame, stapelbare en eenvoudig schoon te maken opbergdoos van kunststof met afneembaar deksel kun je van alles bewaren
  • Net als een LEGO® steen – dankzij de 4 grote LEGO noppen op de bovenkant kan elke opbergsteen eenvoudig op andere opbergstenen worden gestapeld voor een vrolijk opbergsysteem
  • Megagrote steen – ca. 18 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep. Elke opbergsteen is groots in opbergruimte en stijl