LEGO Opberghoofd – klein, skelet - 5006591

Opberghoofd – klein, skelet

Kleine LEGO® bewaardoos in de vorm van een schedel

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 19,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Maak kennis met het griezelige LEGO opberghoofd! Dit is een must-have voor alle LEGO fans die hun kleine spulletjes op een leuke en functionele manier willen opbergen. Of het nu gaat om LEGO stenen, kantoorbenodigdheden of andere kleine items, dit opberghoofd biedt de perfecte oplossing. Dit grote LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afneembaar deksel met een glimlachend skeletgezicht. Het voegt een griezelig tintje toe aan elke kamer en is zelfs handig voor Halloweenfeestjes. Naast het griezelige design is dit opberghoofd ook praktisch. Het is eenvoudig te combineren met andere LEGO meubels en kan gestapeld worden voor extra opbergruimte. Met een hoogte van ongeveer 18 cm en een diameter van ongeveer 16 cm, is deze kleine opbergdoos ideaal voor het bewaren van al je kleine alledaagse spulletjes. Verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen, is er voor elke LEGO fan een geschikt opberghoofd. Kies jouw favoriete griezelige gezicht en houd je spulletjes georganiseerd op een leuke en unieke manier!

Alle prijzen

  • Griezelige opbergruimte – groot LEGO® minifiguurhoofd met afneembaar deksel en de gezichtsuitdrukking van een glimlachende schedel.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Handig voor kleine dingen – ca. 18 cm hoog met een diameter van ca. 16 cm. Deze kleine opbergdoos is ideaal om al je kleine alledaagse spulletjes in te bewaren.