LEGO Opberghoofd – klein, knipogend - 5006186

Opberghoofd – klein, knipogend

Kleine LEGO® bewaardoos met een ondeugend, knipogend gezicht

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 18,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Dit grote LEGO opberghoofd is perfect voor het organiseren van je LEGO stenen en accessoires. Gemaakt van duurzaam kunststof, dit felgele minifiguurhoofd voegt een vrolijke touch toe aan elke plank, bureau of tafel. Het heeft een afneembaar deksel en combineert goed met andere LEGO meubels om een opvallend thema te creëren in elke kamer. Belangrijkste kenmerken: - Leuke bewaardoos: Groot LEGO minifiguurhoofd met een ondeugend knipogend gezicht en een afneembaar deksel. - Voor elke fan: Verkrijgbaar in verschillende maten en met diverse gezichtsuitdrukkingen, deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen. - Opbergruimte voor kleine spulletjes: Met een hoogte van ongeveer 18 cm en een diameter van ongeveer 16 cm, is deze kleine bewaardoos ideaal voor het netjes opbergen van al je kleine spulletjes.

Alle prijzen

  • Leuke bewaardoos – groot LEGO® minifiguurhoofd met een ondeugend gezicht dat knipoogt, met afneembaar deksel.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Opbergruimte voor kleine spulletjes – ca. 18 cm hoog met een diameter van ca. 16 cm. Deze kleine bewaardoos is de ideale manier om al je kleine spulletjes netjes op te ruimen.