LEGO Opberghoofd – klein, gek - 5006161

Opberghoofd – klein, gek

Handige LEGO® opbergruimte met een leuke twist

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 18,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Dit opberghoofd van LEGO is een leuke en praktische manier voor volwassen LEGO fans om hun stenen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes op te bergen. Het grote, felgele hoofd van het bekende LEGO minifiguur steekt speels zijn tong uit en is gemaakt van duurzaam kunststof. Met een afneembaar deksel biedt het opberghoofd een handige oplossing voor alledaagse opberguitdagingen. Het kleurrijke en ondeugende uiterlijk van het opberghoofd voegt een speels tintje toe aan elke kamer. Combineer het eenvoudig met andere LEGO meubels. Deze grappige opbergruimte heeft een diameter van ongeveer 16 cm en is ongeveer 18 cm hoog, waardoor het ideaal is voor het bewaren van kleine voorwerpen. Het opberghoofd is verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen, zodat er voor elke LEGO fan een passende optie is.

Alle prijzen

  • Grappige opbergruimte – groot LEGO® minifiguurhoofd dat ondeugend zijn tong uitsteekt, met afneembaar deksel.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Opbergruimte voor kleine spulletjes – ca. 18 cm hoog met een diameter van ca. 16 cm. Deze kleine opbergdoos is ideaal voor alle kleine voorwerpen die je goed wilt bewaren.