LEGO Opberghoofd – groot, knipogend - 5006956

Opberghoofd – groot, knipogend

Grote LEGO® bewaardoos met een ondeugend, knipogend gezicht

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 28,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Dit grote LEGO opberghoofd is een leuke en handige manier voor LEGO fans om hun stenen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spullen netjes op te bergen. Het opberghoofd heeft een herkenbaar minifiguurhoofd met een knipogend vrouwengezicht en is gemaakt van duurzaam kunststof. Met een afneembaar deksel is het een handige oplossing voor alledaagse opbergproblemen. Geef elke kamer een vrolijk tintje en maak opruimen persoonlijk! Combineert perfect met andere LEGO meubels. Het opberghoofd is verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen, dus er is voor elke fan een geschikt gezicht. Met een hoogte van ongeveer 25 cm en een diameter van ongeveer 24 cm is er genoeg ruimte voor al je LEGO stenen, kantoorartikelen of andere spulletjes die je handig wilt opbergen.

Alle prijzen

  • Grappige opbergplek – groot LEGO® minifiguurhoofd met een damesgezicht dat ondeugend knipoogt, met afneembaar deksel.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Groots plezier – ca. 25 cm hoog met een diameter van ca. 24 cm. Dus ruimte genoeg voor je LEGO® stenen, kantoorartikelen of andere spulletjes die je handig wilt opbergen.