LEGO Opberghoofd – groot, gek - 5006955

Opberghoofd – groot, gek

Grote LEGO® opbergruimte die het leven niet al te serieus neemt

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Proshop (€ 25,75)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Met het felgele LEGO opberghoofd haal je een praktische en speelse opbergoplossing in huis. Dit grote hoofd van een LEGO minifiguur steekt op een grappige manier zijn tong uit. Gemaakt van duurzaam kunststof, biedt het opberghoofd voldoende ruimte om je LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spullen netjes op te bergen. Het afneembare deksel zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen. Het opberghoofd is niet alleen functioneel, maar ook een leuke toevoeging aan elke kamer. Het humoristische en kleurrijke uiterlijk geeft een ondeugend tintje aan je interieur. Bovendien kan het opberghoofd perfect gecombineerd worden met andere LEGO meubels. Deze stapelbare opbergoplossing is verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen, zodat er voor elke LEGO fan een geschikt hoofd is. Gemaakt van duurzaam polypropyleen, kan het opberghoofd jarenlang meegaan. Met een hoogte van ongeveer 25 cm en een diameter van ongeveer 24 cm biedt het opberghoofd voldoende ruimte voor al je opberguitdagingen. Of je nu je LEGO stenen, kantoorartikelen of andere spulletjes wilt opbergen, dit opberghoofd is de ideale oplossing.

Alle prijzen

  • Humoristische opbergruimte – groot LEGO® minifiguurhoofd dat ondeugend zijn tong uitsteekt, met afneembaar deksel.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Groots plezier – ca. 25 cm hoog met een diameter van ca. 24 cm. Dus ruimte genoeg voor je LEGO® stenen, kantoorartikelen of andere spulletjes die je handig wilt opbergen.