LEGO Notitieboekje met gelpen – paars - 5007238

Notitieboekje met gelpen – paars

Notities maken was nog nooit zo leuk!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

LEGO Notitieboekje met gelpen

Houd belangrijke details van het leven bij met dit LEGO Notitieboekje met gelpen. Het notitieboek heeft 352 gelinieerde pagina's en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De omslagen zijn voorzien van afdrukken van LEGO noppen, wat zorgt voor een leuke touch.

De bijgeleverde LEGO gelpen kan veilig aan de voor- en achterkant van het notitieboekje worden bevestigd, zodat het altijd goed dicht blijft. Daarnaast is er ook een elastische band aanwezig, die zowel als bladwijzer kan dienen als het notitieboekje stevig gesloten houdt, zonder de gelpen.

Dit leuke en praktische LEGO schrijfwarenset is geschikt voor LEGO fans vanaf 6 jaar. Het notitieboekje heeft een medium punt van 0,7 mm dik en is ca. 15 cm hoog en 15 cm breed.

  • LEGO® Notitieboekje met gelpen – een notitieboek met 352 gelinieerde pagina's, verkrijgbaar in diverse kleuren, met afdrukken van LEGO noppen in reliëf en een LEGO gelpen met een medium punt van 0,7 mm dik
  • Veilig te sluiten – op de gelpen zit een 1x4 plaat en tegel om de pen aan de voor- en achterkant te bevestigen en het notitieboekje dicht te houden. Het boekje kan ook worden dichtgehouden door de elastische band
  • Leuk cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar – het notitieboekje is ca. 15 cm hoog en 15 cm breed