LEGO Notitieboekje met gelpen – lavendel - 5007245

Notitieboekje met gelpen – lavendel

Notities maken was nog nooit zo leuk!

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

LEGO® Notitieboekje met gelpen

Houd al je belangrijke details bij in dit handige LEGO® Notitieboekje met gelpen. Het notitieboek heeft 352 gelinieerde pagina's en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De omslagen van het notitieboek zijn voorzien van afdrukken van LEGO noppen, wat het een leuke touch geeft.

De LEGO gelpen kan veilig aan de voor- en achterkant van het notitieboekje worden bevestigd, zodat het goed dicht blijft. Daarnaast heeft het boekje een elastische band die je kunt gebruiken als bladwijzer of om het notitieboekje dicht te houden zonder de gelpen.

Dit LEGO schrijfwarenset is een superleuk cadeautje voor LEGO fans vanaf 6 jaar. Het notitieboekje is ongeveer 15 cm hoog en 15 cm breed, waardoor het perfect is om overal mee naartoe te nemen.

  • LEGO® Notitieboekje met gelpen – een notitieboek met 352 gelinieerde pagina's, verkrijgbaar in diverse kleuren, met afdrukken van LEGO noppen in reliëf en een LEGO gelpen met een medium punt van 0,7 mm dik
  • Veilig te sluiten – op de gelpen zit een 1x4 plaat en tegel om de pen aan de voor- en achterkant te bevestigen en het notitieboekje dicht te houden. Het boekje kan ook worden dichtgehouden door de elastische band
  • Leuk cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar – het notitieboekje is ca. 15 cm hoog en 15 cm breed