LEGO Narcissen - 40646

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Narcissen

Bouw 4 LEGO® Narcissen voor jezelf of om aan een dierbare te geven

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Unieke Bricks (€ 26,94)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen
  • Vier de lente met LEGO Narcissen (40646)

    Voeg een fleurig accent toe aan elke kamer met deze set van 4 decoratieve LEGO Narcissen. Bouw de 2 gele en 2 witte bloemen en zet ze neer in je eigen vaas (niet inbegrepen). Geniet van dit ontspannende project voor jezelf of geef het cadeau aan andere volwassenen.

  • Combineer met andere LEGO bloemensets

    Maak je collectie compleet door de narcissen te combineren met andere LEGO bloemensets. Voeg de LEGO Rozen (40460), Tulpen (40461) of Zonnebloemen (40524) toe aan je verzameling. Elke set is apart verkrijgbaar en biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit.

  • Perfecte afmetingen

    Elke narcissteel is ongeveer 30 cm hoog, waardoor ze een opvallende blikvanger zijn in elke ruimte. Voeg een vleugje lente toe aan je interieur met deze prachtige LEGO Narcissen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Vier de lente – bouw 4 LEGO® Narcissen (40646) voor een fleurig accent in elke kamer. Maak LEGO bloemen als cadeau voor andere volwassenen of als een ontspannend project voor jezelf
  • Uit de LEGO® Botanische Collectie – combineer de narcissen met de sets LEGO Rozen (40460), Tulpen (40461) of Zonnebloemen (40524), elk apart verkrijgbaar
  • Afmetingen – elke narcissteel is ca. 30 cm hoog