LEGO Mozaïekmaker - 40179

Mozaïekmaker

Maak van een mooie foto een cool LEGO® mozaïek!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 79,99)

Beste prijzen

Met de LEGO® Mozaïekmaker bouwset kunnen creatievelingen hun favoriete foto's omtoveren tot unieke kunstwerken. Upload eenvoudig een foto naar de Mozaïekmaker op LEGO.com en creëer een digitaal bouwraster. Laat je vervolgens inspireren en ga aan de slag: maak een prachtige mozaïekversie van je foto met behulp van 4500 1x1 LEGO platen in 5 verschillende kleuren. Het beste van alles is dat je zo vaak als je wilt nieuwe foto's kunt uploaden en steeds weer een ander meesterwerk kunt maken. De LEGO® Mozaïekmaker bouwset wordt geleverd met een grijze 48x48 LEGO bouwplaat en 4500 1x1 LEGO platen in 5 verschillende kleuren, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om prachtige mozaïekversies van je favoriete foto's te maken. Het is een geweldig cadeau voor kinderen van 10 jaar en ouder, perfect voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen LEGO kunstwerk met de Mozaïekmaker bouwset.
  • Gave LEGO® Mozaïekmaker bouwset met een grijze 48x48 LEGO bouwplaat en 4500 1x1 LEGO platen in 5 verschillende kleuren om van je favoriete foto's prachtige mozaïekversies te maken.
  • Upload een foto naar de Mozaïekmaker op LEGO.com, creëer een digitaal bouwraster en ga aan de slag om van je foto een waar LEGO® kunstwerk te maken. Je kunt zo veel foto's uploaden als je wilt en steeds een nieuw mozaïekkunstwerk bouwen.
  • Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 10 jaar en ouder.