LEGO Monkey King mechakrijger - 80012

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Monkey King mechakrijger

LEGO® Monkey King mechakrijger voor volop Monkie Kid actie!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 299,00)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® Monkie Kid™ - Monkey King Mechakrijger (80012)

LEGO® Monkie Kid™ fans kunnen hun heldendaden uitvoeren met de indrukwekkende Monkey King mechakrijger (80012). Deze verstelbare mecha heeft goudkleurige elementen en een uitschuifbare staf. Daarnaast bevat de set ook een noppen schietende Bull Clone mecha en Pigsy's noedelwinkel voor eindeloze creatieve verhalen. Met 6 minifiguren, een zelf te bouwen wolk voor Monkie Kid en een minimodel van de Berg van bloemen en fruit, kunnen kinderen legendarische scènes uit Monkie Kid's levensverhaal naspelen. Deze set is een ideaal cadeau voor LEGO fans van 10 jaar en ouder.

Instructions PLUS!

Met Instructions PLUS kunnen kinderen deze unieke speelset zelfstandig bouwen. Deze digitale handleiding is beschikbaar in de gratis LEGO Life app en biedt zoom- en draaifuncties voor een interactieve bouwervaring.

Bouwen, spelen en leren

LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" en bevatten elementen uit de Chinese cultuur en waarden. Kinderen kunnen hun moed en veerkracht ontwikkelen door middel van creatief bouwen en spelen.

  • Deze set bevat de Monkey King mechakrijger, Pigsy's noedelwinkel en de Bull Clone mecha voor spannende gevechten en creatieve verhalen.
  • Met 6 minifiguren, waaronder de Monkey King en Monkie Kid met de gouden staf, een zelf te bouwen wolk en een minimodel van de Berg van bloemen en fruit.
  • Ontdek leuke functies zoals de uitschuifbare staf van de Monkey King mecha, de noppen schieter van de Bull Clone mecha, Monkie Kid's slaapkamer en het zelf te bouwen arcadespel.
  • Deze 1629-delige set is een geweldig cadeau voor kinderen van 10 jaar en ouder. Het biedt urenlang bouw- en speelplezier, alleen of met vrienden.
  • De Monkey King mecha is ca. 40 cm hoog, 23 cm lang en 42 cm breed en kan gecombineerd worden met andere LEGO Monkie Kid sets voor nog meer actie.
  • Geen batterijen nodig! Deze set wordt aangedreven door de fantasie van kinderen, waarmee ze eindeloze Monkie Kid missies kunnen creëren.
  • Instructions PLUS in de LEGO Life app biedt een interactieve bouwervaring voor nog meer plezier tijdens het bouwen.
  • Deze leerzame set helpt kinderen hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen.
  • LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen en zijn veilig en van hoge kwaliteit.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • LEGO® Monkie Kid™ fans zullen dol zijn op deze enorme, verstelbare Monkey King mechakrijger (80012) plus andere coole modellen, waaronder Pigsy's kleurrijke noedelwinkel en een Bull Clone mecha om gevechten na te spelen en creatieve verhalen te verzinnen.
  • Deze speelset bevat 6 minifiguren waaronder de Monkey King en Monkie Kid met de gouden staf, een wolk om zelf te bouwen met een standaard en een minimodel van de Berg van bloemen en fruit om een legendarische Monkie Kid scène na te spelen.
  • Er zijn zoveel leuke functies te ontdekken, zoals de enorme, uitschuifbare staf van de LEGO® mecha, de noppenschieter van de Bull Clone mecha, Monkie Kid's slaapkamer boven de winkel en het arcadespel om zelf te bouwen.
  • Deze 1629-delige LEGO® set is een cool verjaardagscadeau, een leuke verrassing of een geweldig kerstcadeau voor kinderen van 10 jaar en ouder. Urenlang genieten gegarandeerd, of je nu alleen bouwt en speelt of het creatieve plezier deelt met vrienden.
  • De Monkey King LEGO® speelgoedmecha is ca. 40 cm hoog, 23 cm lang en 42 cm breed en deze geweldige speelset is uitstekend te combineren met andere LEGO Monkie Kid™ bouwsets voor nog meer actie.
  • Geen batterijen nodig! Deze LEGO® set om te verzamelen wordt aangedreven door de fantasie van kinderen, zodat ze de Monkey King mecha, de andere coole modellen en minifiguren kunnen gebruiken om elke keer weer nieuwe Monkie Kid missies te creëren.
  • Kinderen zullen nog meer genieten van het bouwproces dankzij Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO® Life app, waarmee ze tijdens het bouwen digitaal op een virtuele versie van de modellen kunnen inzoomen en deze kunnen draaien en visualiseren. Top!
  • Dit leerzame LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed, geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King, helpt kinderen tijdens urenlang bouwen en spelen hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen.
  • Jonge bouwers hebben geen Monkie Kid krachten nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Al sinds 1958 voldoen ze aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent zijn en perfect op elkaar passen.
  • LEGO® bouwstenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.