LEGO Mickey sleutelhanger - 853998

Mickey sleutelhanger

Een opvallende touch aan de tas of sleutelbos van een Disney fan!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 11,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Ontdek de LEGO® Disney Mickey sleutelhanger (853998) - een must-have voor fans van Disney's Mickey Mouse! Deze opvallende sleutelhanger heeft een stevige metalen ketting en ring, waaraan een minifiguur van Mickey is bevestigd. Mickey draagt zijn klassieke rode shorts en gele schoenen. Bevestig deze sleutelhanger aan je rugzak of gebruik hem om je sleutels bij elkaar te houden in je zak of tas. Belangrijkste kenmerken: - Verras Disney fans met een LEGO® Disney Mickey Mouse minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring. - Bevestig de sleutelhanger veilig aan een rugzak, tas of sleutelbos. - De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting. - Een geweldig cadeau voor fans van Disney's Mickey Mouse vanaf 6 jaar. - Afmetingen: ca. 15 cm lang - precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Verras Disney fans met een LEGO® ǀ Disney Mickey Mouse minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring die veilig aan een rugzak, tas of sleutelbos kan worden bevestigd. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting.
  • Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid voor fans van Disney's Mickey Mouse vanaf 6 jaar.
  • Afmetingen: ca. 15 cm lang – precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten.