LEGO Mickey Mouse - 40456

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Mickey Mouse

Indrukwekkend portret van LEGO® stenen van Disney Mickey Mouse

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 20,00)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Fans van klassieke Disney personages kunnen genieten van het bouwen van hun eigen LEGO Brick Sketches Mickey Mouse (40456) set. Deze set biedt de mogelijkheid om een prachtig portret van Mickey Mouse te maken en deze een prominente plek te geven. Hang het kunstwerk aan de muur met behulp van de ingebouwde haak of zet het op een plank. Deze set is een leuke verrassing voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden en een waardevolle toevoeging aan elke LEGO Brick Sketches verzameling. Deze 118-delige bouwset is speciaal ontworpen voor jonge LEGO bouwers en fans van Disney Mickey Mouse. Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar. Het LEGO Brick Sketches thema bestaat uit bouwbare 3D-afbeeldingen van beroemde personages op een 12x16 bouwplaat om te verzamelen. De afmetingen van het voltooide kunstwerk zijn ongeveer 13 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep. Het LEGO Brick Sketches portret van Mickey Mouse is een opvallende decoratie voor op de schoorsteenmantel of aan de muur met behulp van de ingebouwde haak.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Jonge LEGO® bouwers en fans van Disney Mickey Mouse zullen het geweldig vinden om dit coole Brick Sketches™ verzamelmodel te bouwen en het portret van het bekende Disney personage aan iedereen te laten zien.
  • Deze 118-delige bouwset is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en maakt deel uit van het LEGO® Brick Sketches™ thema, dat bestaat uit bouwbare 3D-afbeeldingen van beroemde personages op een 12x16 bouwplaat om te verzamelen.
  • Afmetingen: ca. 13 cm hoog, 9 cm breed en 3 cmdiep. Deze LEGO® Brick Sketches™ afbeelding van Mickey Mouse vormt een geweldige blikvanger op de schoorsteenmantel of bevestigd aan de muur met behulp van de ingebouwde haak.