LEGO McLaren Senna GTR™ - 42123

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
McLaren Senna GTR™

Bouw deze fantastische supercar en geef hem een mooi plekje

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Unieke Bricks (€ 56,44)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een autoliefhebber? Dan is de LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ (42123) een absolute aanrader. Dit verzamelmodel zit boordevol realistische details en authentieke functies die geïnspireerd zijn op de originele supercar.

Ontdek de krachtige V8-motor met bewegende zuigers en bewonder de iconische dihedrale deuren die naar de zijkant en omhoog open kunnen. Met het stuur kun je de McLaren speelgoedwagen eenvoudig besturen. Dit prachtige bouwwerk zal zeker de aandacht trekken en is een must-have voor supercarfans.

LEGO Technic sets bieden een laagdrempelige en realistische kennismaking met de wereld van techniek. Deze modelbouwset is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar die graag hun eigen McLaren racewagen willen bouwen en neerzetten. Maar ook volwassenen met een passie voor supercars, autosport en McLaren zullen genieten van dit geweldige speelgoedmodel.

Met opvallende stickers en kleuren lijkt deze McLaren speelgoedwagen sprekend op de echte supercar. De afmetingen zijn ongeveer 9 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed. Het LEGO® Technic universum biedt geavanceerd bouwspeelgoed voor LEGO fans die op zoek zijn naar een nieuwe bouwuitdaging.

LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Veiligheid staat voorop en daarom worden LEGO® Technic onderdelen uitgebreid getest en geanalyseerd om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • De LEGO® Technic McLaren Senna GTR™ 42123 modelbouwset zit vol realistische details die zijn geïnspireerd op het iconische origineel en vormt een prachtig bouwwerk voor supercarfans.
  • Bewonder de authentieke functies van dit supercarmodel, zoals de gedetailleerde V8-motor met bewegende zuigers en de dihedrale deuren die naar de zijkant en omhoog opengaan in de onmiskenbare stijl van de echte McLaren.
  • Gebruik het wiel aan de bovenkant om de McLaren speelgoedwagen te laten sturen.
  • Ben je op zoek naar het beste cadeau voor een autosportfan of liefhebber van supercars? Dan zit je zeker goed met deze set voor kinderen vanaf 10 jaar die graag hun eigen McLaren racewagen willen bouwen en neerzetten.
  • Dit geweldige speelgoedmodel van een supercar ziet er prachtig uit en laat het hart van kinderen en volwassenen met een passie voor supercars, autosport en McLaren sneller kloppen.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed.
  • Deze McLaren speelgoedwagen om te verzamelen beschikt over opvallende stickers en kleuren, waardoor hij sprekend op de echte supercar lijkt.
  • Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging.
  • LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.