LEGO Magische kermiskraampjes - 41687

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Magische kermiskraampjes

Kermiskraampjes en een LEGO® goocheltruc voor kinderen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 47,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Breng de vreugde van de kermis naar huis met de LEGO Friends Magische kermiskraampjes (41687). Deze set bevat vier kermiskraampjes, elk met unieke functies om het echte kermisgevoel te creëren. Kinderen kunnen zich vermaken met een ijskraampje, een beweegbaar schminkkarretje, een kaartjesloket en een draaihek, net als op een echte kermis. Maar dat is nog niet alles! Er is zelfs een goocheltruc waarmee ze iemand kunnen laten zweven! De set wordt geleverd met twee LEGO Friends minipoppetjes en een micropoppetje, allemaal gekleed in magische outfits. Kinderen kunnen spelen als kermisbezoeker, medewerker of zelfs als goochelaar. Door aan een knop te draaien, kunnen ze Emma laten 'zweven', een truc die ze graag aan hun familie willen laten zien. En als extra verrassing zijn er speciale glow-in-the-dark elementen die tot leven komen wanneer het licht uitgaat, waardoor er nog meer mysterieus plezier ontstaat! Deze set zit boordevol creatieve accessoires. Kinderen kunnen ijsjes verkopen, gezichten schminken of een kaartje kopen voor de kermis. En het beste van alles is dat ze de goocheltruc kunnen meenemen als ze bij iemand gaan spelen, om indruk te maken op hun vrienden met hun magische krachten! De LEGO Friends Magische kermiskraampjes (41687) is een ideaal cadeau voor creatieve kinderen van 6 jaar en ouder die dol zijn op de kermis. De set past ook goed bij andere LEGO Friends Magische kermissets, zoals de Magische kermisachtbaan (41685), Magische acrobatiek (41686), Magische caravan (41688) en Magisch reuzenrad en glijbaan (41689), voor nog meer speelplezier. Laat je kinderen meenemen naar de spannende wereld van Heartlake City, waar ze eindeloos plezier kunnen beleven met de LEGO Friends meiden. LEGO Friends bouwstenen en speelsets voldoen aan strenge industrienormen en zijn consistent en compatibel sinds 1958. Dus je kunt er zeker van zijn dat elke bouwset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Haal het plezier van een echte kermis in huis met de LEGO® Friends Magische kermiskraampjes (41687). Deze set bevat 4 kermiskraampjes met een afneembare goocheltruc, waarmee kinderen hun familie en vrienden kunnen vermaken.
  • Met 2 LEGO® Friends minipoppetjes en een micropoppetje zijn er een heleboel mogelijkheden voor creatieve rollenspellen. De speciale glow-in-the-dark stenen komen tot leven wanneer het licht uit gaat voor nog meer mysterieus plezier!
  • Deze set zit vol creatieve accessoires. Kinderen kunnen ijsjes verkopen, gezichten schminken of een kaartje voor de kermis kopen. Ze kunnen de goocheltruc ook meenemen als ze bij iemand gaan spelen om indruk op hun vrienden te maken met hun magie!
  • Ken jij een creatief kind van 6 jaar of ouder dat dol is op de kermis? Deze LEGO® Friends set is een ideaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. De goocheltruc is leuk om samen met vrienden mee te spelen.
  • De kraampjes zijn samen ca. 14 cm hoog, 31 cm breed en 6 cm diep. Het kraampje met de goocheltruc is ca. 11 cm hoog, 8 cm breed en 9 cm diep.
  • Past goed bij andere LEGO® Friends Magische kermissets – Magische kermisachtbaan (41685), Magische acrobatiek (41686), Magische caravan (41688) en Magisch reuzenrad en glijbaan (41689) – voor nog meer speelplezier.
  • Deze magische bouwset voor kinderen maakt deel uit van de LEGO® Friends Heartlake City wereld vol alledaagse helden en leuke, realistische scenario's.
  • LEGO® Friends bouwstenen en speelsets voldoen aan strenge industrienormen, zodat ze consistent en compatibel zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • Het fantasierijke LEGO® speelgoed wordt op alle mogelijke manieren getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat elke bouwset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.