LEGO Magical Treasury - 5006810

Magical Treasury

Magisch boek voor creatieve LEGO® Harry Potter™ fans

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 25,94)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 19,99 € 25,94 Bekijk
Lego België € 19,99 € 25,94 Bekijk
Ontdek de betoverende wereld van LEGO® Harry Potter en LEGO Fantastic Beasts met dit prachtige boek vol kleurrijke illustraties en informatie. Het boek bevat 97 pagina's vol details over de magische sets, minifiguren en accessoires. Ontdek de geheimen achter enkele van de sets met een exclusief kijkje achter de schermen en een interview met het bekroonde LEGO Harry Potter team. Het boek wordt geleverd met een exclusieve minifiguur van Marten Vilijn. Belangrijke kenmerken: - Een gebonden boek van 97 pagina's met het allerbeste van LEGO® Harry Potter™, inclusief het iconische Kasteel Zweinstein™ en een perfect vormgegeven toverstaf op minifiguurformaat. - Maak kennis met je favoriete personages, verken geweldige locaties en herbeleef magische momenten uit de Harry Potter™ films. - Het perfecte cadeau voor creatieve kinderen van 7 jaar en ouder, voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. - Het boek heeft een afmeting van ca. 28 cm lang, 23 cm breed en 3 cm diep. Inclusief een gedetailleerde minifiguur van Marten Vilijn. Let op: het boek is in het Engels. Ontdek de magie van LEGO® Harry Potter™ en Fantastic Beasts en laat je betoveren door de wereld van tovenarij en avontuur!
  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 97 pagina's met het allerbeste van LEGO® Harry Potter™ – van Kasteel Zweinstein™ met meer dan 6000 onderdelen tot een perfect vormgegeven toverstaf op minifiguurformaat.
  • Maak kennis met je favoriete personages, verken geweldige locaties en deel magische momenten uit de Harry Potter™ films.
  • Een magisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen van 7 jaar en ouder.
  • Het boek is ca. 28 cm lang, 23 cm breed en 3 cm diep. Met een exclusieve, gedetailleerde minifiguur van Marten Vilijn. Let op: dit boek is in het Engels.