LEGO Lloyd's Junglechopper - 71745

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Lloyd's Junglechopper

Unieke 2-in-1 NINJAGO® speelgoedset met een motor die kan worden gebruikt als surfplank

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 34,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
NINJAGO® fans zullen dol zijn op het bouwen en spelen met Lloyd's Junglechopper (71745). Dit 2-in-1 voertuig heeft 2 noppenschieters, een openende cockpit, werkende vering en een vlieggedeelte dat als surfplank kan worden gebruikt. Deze speelset bevat 3 minifiguren: Eiland Lloyd, Eiland Nya en een Denderbeschermer. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken en naspelen in de jungle en op zee, terwijl ze strijden om het kostbare stormamulet. NINJAGO speelsets stimuleren de verbeelding en helpen kinderen belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Met een geweldige collectie ninjaspeelgoed, waaronder draken, mecha en voertuigen, kunnen kinderen spannende avonturen beleven, zowel alleen als met vrienden. Lloyd's Junglechopper (71745) is een veelzijdig ninjavoertuig dat bestaat uit een ninjamotor en een speelgoedsurfplank. Het is een leuke bouwuitdaging voor kinderen vanaf 7 jaar en een geweldig cadeau-idee. De speelgoedmotor heeft echt werkende vering, een openende cockpit en een afneembaar vlieggedeelte dat kan worden omgetoverd tot een surfplank. Met een hoogte van ca. 16 cm, lengte van 21 cm en breedte van 6 cm, is het een handig formaat om overal mee naartoe te nemen. Ontdek ook andere NINJAGO sets geïnspireerd op de tv-serie, zoals Jungledraak (71746), Het dorp van de Beschermers (71747) en Catamaran zeeslag (71748). LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid is ook een prioriteit, dus je kunt erop vertrouwen dat LEGO bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • LEGO® NINJAGO® Lloyd's Junglechopper (71745) is een geweldig 2-in-1 ninjavoertuig bestaande uit ninjamotor en een speelgoedsurfplank – een model dat kinderen een wereld vol speelmogelijkheden biedt.
  • Het ninjaspeelgoed is inclusief 3 minifiguren: Eiland Lloyd en Eiland Nya, elk met een wapen, die het opnemen tegen de Denderbeschermer met zijn coole speer en schild.
  • De speelgoedmotor beschikt over echt werkende vering, een cockpit die open kan met ruimte voor Eiland Lloyd, plus een afneembaar vlieggedeelte dat kan worden omgetoverd tot een surfplank waarop Eiland Nya ten strijde kan trekken.
  • Deze ninjaspeelset biedt kinderen van 7 jaar en ouder een leuke bouwuitdaging en vormt een geweldig cadeau voor kinderen die een beloning hebben verdiend.
  • De speelgoedmotor is ca. 16 cm hoog, 21 cm lang en 6 cm breed – de ideale afmetingen om thuis of onderweg mee te spelen.
  • Bekijk ook de andere NINJAGO® sets die zijn geïnspireerd op de tv-serie, waaronder Jungledraak (71746), Het dorp van de Beschermers (71747) en Catamaran zeeslag (71748).
  • LEGO® NINJAGO® omvat een geweldige collectie indrukwekkende speelsets waarmee kinderen achter hun scherm vandaan worden gelokt. Tijdens het spelen van fantasierijke rollenspellen ontwikkelen ze verschillende positieve vaardigheden.
  • LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar hoef je echt geen ninja voor tezijn!
  • LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat je zeker weet dat je kinderen in veilige handen zijn.