LEGO Lichtpaarse kleine rugzak in de vorm van een steen - 5006497

Lichtpaarse kleine rugzak in de vorm van een steen

Leuk rugzakje voor LEGO® fans

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 29,99 € 35,94 Bekijk
Lego België € 49,99 € 55,94 Bekijk

Compacte en veelzijdige LEGO® rugzak

Deze rugzak is perfect voor alle LEGO® fans die op zoek zijn naar een handige en stijlvolle manier om hun dagelijkse benodigdheden mee te nemen. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, terwijl het hoofdvak met dubbele rits en gevoerd binnenvak voldoende ruimte biedt voor een tablet en andere items.

Het coole ontwerp van de rugzak is geïnspireerd op de klassieke 1x1 LEGO® steen, waardoor het een echte eyecatcher is. De verstelbare schouderbanden zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl de reflecterende details zorgen voor extra veiligheid.

  • Veelzijdig en kleurrijk - verkrijgbaar in verschillende kleuren, is deze LEGO® rugzak perfect voor elke gelegenheid.
  • Compact formaat - met een hoogte van ongeveer 23 cm, breedte van 23 cm en diepte van 11 cm, is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Gemaakt van gerecyclede materialen - de buitenkant en voering van de rugzak zijn gemaakt van gerecycled PET, een duurzaam polyester dat wordt geproduceerd van gerecyclede plastic flessen.
  • Veelzijdige LEGO® rugzak – deze leuke rugzak heeft verstelbare schouderbanden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Compact formaat – de rugzak is ca. 23 cm hoog, 23 cm breed en 11 cm diep.
  • Gerecyclede materialen – de buitenkant en voering van de rugzak zijn van gerecycled PET, duurzaam polyester gemaakt van gerecyclede plastic flessen.