LEGO® Opslag Driedelige set opbergkubussen - 5006260

LEGO® Opslag Driedelige set opbergkubussen

Kleurrijke en praktische opslag om LEGO® stenen overzichtelijk op te bergen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 25,94)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 19,99 € 25,94 Bekijk
Lego België € 19,99 € 25,94 Bekijk

LEGO® Opslag Driedelige Set - Houd je LEGO stenen netjes en georganiseerd

Met de LEGO® Opslag Driedelige Set opbergkubussen houd je jouw LEGO stenen en onderdelen netjes en gemakkelijk toegankelijk. Deze set bestaat uit drie kubussen in verschillende maten, perfect voor het sorteren en vervoeren van LEGO-onderdelen of kleine bouwwerken.

Deze iconische opbergkubussen zijn verkrijgbaar in felgeel, blauw en rood, waardoor opruimen een plezierige activiteit wordt.

  • Gemaakt van gerecycled PET, een duurzame polyester stof die vrij is van pvc, lood en ftalaten.
  • Praktische details zoals een doorkijkraampje en ritssluitingen zorgen voor gemakkelijke toegang en veilige opslag.
  • De kleine kubus meet ongeveer 8 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep, terwijl de grote kubus ongeveer 11 cm hoog, 23 cm breed en 11 cm diep is.

Met ruimte voor meer dan vijfhonderd LEGO-stenen biedt deze opbergoplossing de perfecte manier om jouw LEGO-collectie georganiseerd te houden. Bestel nu en geniet van een opgeruimde speel- en bouwervaring!

  • Deze Iconische LEGO® Opslag Driedelige set opbergkubussen is een geweldige oplossing om LEGO-stenen en -onderdelen netjes op te bergen. Met hun felgele, blauwe en rode kleur brengen ze een vleugje plezier bij het opruimen.
  • De kubussen zijn gemaakt van gerecycled PET, een duurzame polyester stof die vrij is van pvc, lood en ftalaten, en zijn voorzien van praktische details zoals een doorkijkraampje en ritssluitingen.
  • De kleine kubus is ca. 8 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep. De grote kubus is ca. 11 cm hoog, 23 cm breed en 11 cm diep.