LEGO® Minifiguren 100 jaar Disney - 71038

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-08-31
LEGO® Minifiguren 100 jaar Disney

Verwen een Disney fan met 1 van de 18 beroemde Disney filmpersonages! Elk verrassingszakje bevat een LEGO® | Disney minifiguur met 1 of meer accessoires.

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 14,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® Minifiguren 100 jaar Disney (71038) - Verrassingszakjes

Herbeleef je favoriete filmmomenten met de LEGO® Minifiguren 100 jaar Disney (71038) verrassingszakjes. Deze collectie bevat bekende en geliefde tekenfilmpersonages uit de afgelopen eeuw. Verkrijgbaar vanaf mei 2023, zijn deze minifiguren perfect om te verzamelen, te displayen of om mee te spelen in fantasierijke avonturen.

Een parade van filmsterren

Disney fans zullen dolblij zijn met deze nostalgische reeks filmpersonages. Ontmoet onder andere Tovenaarsleerling Mickey, Pinokkio, Japie Krekel, de Koningin, Stitch 626, Pocahontas, Cruella de Vil & dalmatiërpuppy, Miguel & Dante, Ernesto de la Cruz, Oswald het Gelukskonijn, Robin Hood, prins John, Tiana, dr. Facilier, de Hartenkoningin, Mulan, Aurora en Baymax.

De ideale verrassing voor LEGO fans!

Elk verrassingszakje bevat een verzegelde LEGO Disney minifiguur, een cool accessoire en een informatieboekje voor verzamelaars. Dit is het perfecte cadeau om de fantasie van kinderen te prikkelen en ze urenlang speelplezier te geven.

Kenmerken:

  • Onverwachte personages - Elke verrassingszakje bevat een onverwacht personage uit de magische wereld van Disney.
  • Leuk om te verzamelen - Breid je LEGO collectie uit met een van de 18 personages, plus een accessoire en informatieboekje in elk zakje.
  • Fantasierijk spel - Kinderen vanaf 5 jaar kunnen beroemde scènes uit Disney films naspelen of hun eigen avonturen bedenken.
  • Geef als cadeau - Perfect voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Garandeert urenlang speelplezier en is een geweldige toevoeging aan elke verzameling.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Onverwachte personages – kinderen kunnen de magische wereld van Disney van dichtbij ervaren met deze LEGO® Minifiguren 100 jaar Disney (71038) personages. In elk verrassingszakje zit een onverwacht personage
  • Leuk om te verzamelen – LEGO® fans kunnen nostalgische herinneringen ophalen en hun collectie minifiguren uitbreiden met in elk zakje 1 van de 18 personages, plus minstens 1 accessoire en een informatieboekje
  • Fantasierijk spel – met deze minifiguren kunnen kinderen van 5 jaar en ouder beroemde scènes uit Disney films naspelen of hun eigen verhalen vol actie bedenken
  • Geef als cadeau – deze LEGO® | Disney minifiguren zijn een ideaal cadeautje voor kinderen en volwassen voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor urenlang speelplezier of om toe te voegen aan een verzameling
  • Hoge kwaliteit – LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze altijd goed op elkaar passen
  • Altijd in veilige handen – LEGO® bouwonderdelen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen