LEGO® l Disney Princess™ Build Your Own Adventure - 5005655

LEGO® l Disney Princess™ Build Your Own Adventure

Bouw je eigen magische avonturen met LEGO® l Disney Princess™!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 31,98)

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Bol.com € 31,98 € 31,98 Bekijk
Lego Nederland € 22,00 € 27,95 Bekijk

Ontdek een wereld vol creativiteit en avontuur met het LEGO® Disney Princess™ Build Your Own Adventure boek. Dit prachtig geïllustreerde hardcover boek bevat 80 pagina's vol inspiratie en meer dan 50 leuke bouwideeën, allemaal gebaseerd op de verhalen van de bekende LEGO Disney Princesses.

Stap in de schoenen van Assepoester terwijl ze ontsnapt aan Ursula, speel in de kasteeltuinen met Belle, bouw een spinnewiel met Doornroosje, verken de bergen met Mulan en breng een bezoek aan de kermis in het dorp met Assepoester. Elk hoofdstuk neemt je mee op een uniek avontuur met een andere prinses.

Bij dit boek ontvang je ook een exclusief minipoppetje van Assepoester en alle stenen en instructies die je nodig hebt om haar prachtige koets te bouwen. Daarnaast krijg je een unieke poster met Assepoester, de knappe prins en de koets van Assepoester, en een handige boekenlegger.

  • Dit geïllustreerde, hardcover boek van 80 pagina's bevat meer dan 50 bouwideeën gebaseerd op de verhalen van vijf LEGO Disney Princesses: Assepoester, Ariël, Aurora, Belle en Mulan.
  • Inclusief een minipoppetje van Assepoester, stenen en instructies voor het bouwen van haar exclusieve koets, een unieke poster en een boekenlegger.
  • Verkrijgbaar in het Engels via shop.LEGO.com.
  • Afmetingen: meer dan 25 cm lang en 21 cm breed.
  • Dit geïllustreerde, hardcover boek van 80 pagina’s bevat meer dan 50 bouwideeën die elk zijn gebaseerd op het verhaal van een LEGO® Disney Princess™. De vijf prinsessen in het boek zijn: Assepoester, Ariël uit de kleine zeemeermin, Aurora uit Doornroosje, Belle uit Belle en het Beest, en Mulan.
  • Inclusief minipoppetje van Assepoester en stenen en instructies om je eigen exclusieve koets voor Assepoester te bouwen, een unieke poster met Assepoester, de knappe prins en de koets van Assepoester, en een boekenlegger.
  • Dit boek is in het Engels verkrijgbaar via shop.LEGO.com.
  • Afmetingen: meer dan 25 cm lang en 21 cm breed.