LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset - 45681

LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset

Til SPIKE™ Prime naar een hoger niveau

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 109,54)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Ontdek de LEGO® Education SPIKE™ Prime uitbreidingsset (45681) en inspireer leerlingen in het voortgezet onderwijs om hun creativiteit te uiten en hun interesse in STEAM te versterken. Met meer dan 600 kleurrijke LEGO elementen, waaronder LEGO® Technic en System elementen, 2 grote wielen, tandheugels, een Maker bouwplaat voor SBC's, een grote motor en een kleursensor, biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor geavanceerde creaties. De Maker bouwplaat maakt het integreren van jouw singleboardcomputing-apparaten snel en eenvoudig. Combineer de SPIKE Prime uitbreidingsset met de SPIKE Prime set (45678) en de gratis SPIKE app om leerlingen en leraren voor te bereiden op spannende robotwedstrijden. Met meer dan 10 uur aan lessen die aansluiten bij het curriculum en uitgebreide online lesplannen, biedt deze set een complete ondersteuning voor leraren. Ontdek de mogelijkheden van de LEGO Education SPIKE Prime uitbreidingsset en stimuleer de creativiteit en interesse van leerlingen in STEAM.

Alle prijzen

  • LEGO® Technic en System elementen in leuke kleuren, inclusief 2 grote wielen, tandheugels, een Maker bouwplaat voor SBC’s, een grote motor en een kleursensor.
  • De Maker bouwplaat maakt het mogelijk jouw singleboardcomputing-apparaten snel en eenvoudig te integreren.
  • Te combineren met de LEGO® Education SPIKE™ Prime set (45678) en gratis SPIKE app voor meer dan 10 uur aan lessen die aansluiten bij het curriculum en leerlingen voorbereiden op het deelnemen aan verschillende robotwedstrijden.
  • Inclusief uitgebreide online lesplannen en ondersteuning voor de leraar.