LEGO® Education SPIKE™ Prime set - 45678

LEGO® Education SPIKE™ Prime set

Verruim de creatieve mogelijkheden van LEGO® Education SPIKE™ Prime.

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Lego Nederland (€ 474,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® Education SPIKE™ Prime Set - Leer programmeren met STEAM

De LEGO® Education SPIKE™ Prime Set is de perfecte tool voor leerlingen tussen de 11 en 14 jaar om te leren programmeren met STEAM. Met kleurige LEGO bouwelementen, gebruiksvriendelijke hardware en intuïtieve programmeersoftware op basis van slepen en neerzetten, worden leerlingen uitgedaagd om complexe problemen op te lossen en kritisch na te denken. SPIKE Prime biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve ontwerpen, waardoor leerlingen waardevolle vaardigheden opdoen voor STEAM en de 21e eeuw.

Belangrijkste kenmerken

De programmeerbare hub vormt het hart van het SPIKE Prime systeem. Met 6 in-/uitvoerpoorten, een 5x5-lichtmatrix, bluetooth-connectiviteit, een luidspreker, een 6-assige gyro en een oplaadbare batterij, biedt de hub alle benodigde functionaliteiten. De set bevat ook nauwkeurige motoren en sensoren, waarmee leerlingen robots, apparaten en andere interactieve modellen kunnen ontwerpen en bouwen. Dankzij de vele aansluitingspunten en grote bouwelementen kunnen leerlingen snel bouwen en meer tijd besteden aan leren. De stevige opbergdoos en sorteerbakken zorgen voor een gemakkelijke opzet en opruiming.

Intuïtieve programmeeromgeving

De programmeeromgeving voor tablets en computers maakt gebruik van de populaire op Scratch gebaseerde programmeertaal. Met een 'Aan de slag'-materiaal en 3 module-opzetten over STEAM, kunnen leerlingen snel aan de slag. De online lesplannen en interactief ondersteuningsmateriaal bieden leerkrachten alles wat ze nodig hebben om met vertrouwen les te geven.

Leerresultaten

  • Ontwikkel technische ontwerpvaardigheden bij elke stap van het ontwerpproces.
  • Verbeter probleemoplossende en programmeervaardigheden door algoritmisch denken.
  • Werk aan projecten met hardware- en softwareonderdelen voor gegevensverzameling en -uitwisseling.
  • Leer werken met variabelen, gegevensreeksen en gegevens uit de cloud.
  • Ontwikkel kritisch denken en vaardigheden die van pas komen in de toekomst.

Als je een leerkracht bent of op zoek bent naar oplossingen voor scholen, klik dan hier voor meer informatie.

Ben je een thuisgebruiker en wil je kinderen thuis leeractiviteiten aanbieden? LEGO Education biedt praktijkgericht leren om de verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid en onderzoekende geest van kinderen te stimuleren. Onze producten zijn ontwikkeld op basis van een gevestigde onderwijstheorie en bieden een lonende onderwijservaring die aansluit bij lokale lesprogramma's.

LEGO Education biedt uitgebreide ondersteuning voor en na de verkoop om ervoor te zorgen dat onze middelen effectief worden ingezet in leeromgevingen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Alle prijzen

  • Stevige opbergdoos met sorteerbakken, programmeerbare hub, Afstandssensor, Krachtsensor, Kleursensor, Grote motor, 2 Mediummotoren en meer dan 500 aantrekkelijk vormgegeven LEGO® Technic elementen in leuke kleuren.
  • Programmeerbare hub met een 5x5-lichtmatrix, 6 in-/uitvoerpoorten, geïntegreerde 6-assige gyro, een luidspreker, bluetooth-connectiviteit en een oplaadbare batterij.
  • De programmeeromgeving met slepen en neerzetten voor tablets en computers berust op de populaire op Scratch gebaseerde programmeertaal die door miljoenen kinderen over de hele wereld wordt gebruikt.
  • Daag leerlingen van 11 tot en met 14 jaar uit met 3 STEAM-module-opzetten gericht op techniek en informatica, die aansluiten bij de eisen van het leerplan en geschikt zijn voor sessies van 45 minuten. Inclusief uitgebreide online lesplannen en ondersteuning voor de leerkracht.
  • Pas bij elke stap in het ontwerpproces technische ontwerpvaardigheden toe.
  • Ontwikkel efficiënte probleemoplossende en programmeervaardigheden door problemen te ontleden en algoritmisch te denken.
  • Ontwerp projecten met zowel hardware- als softwareonderdelen voor het verzamelen en uitwisselen van gegevens.
  • Werk met variabelen, gegevensreeksen en gegevens uit de cloud.
  • Leer kritisch denken en ontwikkel vaardigheden voor de rest van je leven en je toekomstige loopbaan.

Als je een leerkracht bent die deze producten voor scholen koopt of die andere geaccrediteerde opleidingen aanbiedt, klik dan op de onderstaande link voor meer informatie over hoe je deze oplossingen kunt vinden en gebruiken om leerresultaten te leveren die zijn afgestemd op de lokale onderwijsvereisten, zoals opties op klassikale pakketten, aanbod voor professionele ontwikkeling en advies over klassikale oplossingen. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Bent u een thuisgebruiker, op zoek naar een manier om kinderen van alle leeftijden thuis leeractiviteiten aan te bieden?
Of ze nu in de klas zitten of in de woonkamer, kinderen hebben grote verbeeldingskracht, aangeboren nieuwsgierigheid en de behoefte om te onderzoeken en risico's te nemen. Het enige wat je nodig hebt zijn de middelen om deze vaardigheden aan te boren. LEGO Education wil helpen. Praktijkgericht leren biedt een medium voor het bouwen van ideeën en modellen en tegelijkertijd worden belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit geoefend.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt LEGO Education educatieve oplossingen op basis van een gevestigde onderwijstheorie waarbij kinderen optimaal leren en meer onthouden door middel van praktijkervaringen. Onze producten zijn geen speelgoed - in plaats daarvan is thuisgebruik van LEGO Education leermiddelen bedoeld als een zeer lonende onderwijservaring die een aanvulling vormt op de lokaal beschikbare lesprogramma's.

LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat LEGO Education middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving. Neem contact op met ons afdeling klantenservice.