LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler: Scarecrow™ krachtmeting - 76239

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler: Scarecrow™ krachtmeting

Gepantserde Tumbler Batmobile™ uit de Batman™ films

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 55,95)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen

LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler: Scarecrow™ krachtmeting (76239)

Beleef een heleboel superheldenactie op volle snelheid met de LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler: Scarecrow™ krachtmeting (76239). Deze set bevat de iconische Tumbler Batmobile™ uit de Dark Knight™ filmtrilogie, een van de meest bekende voertuigen uit de filmgeschiedenis.

De Tumbler Batmobile™ heeft een dak dat open kan, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de bestuurders- en bijrijdersstoel en het bedieningspaneel. Aan de voorkant van het voertuig zijn 2 noppenschieters geplaatst en er is zelfs een opslagruimte voor de Batarang™. De set wordt geleverd met 2 minifiguren: Batman™ met zijn Batarang™, enterhaak en een alternatieve 'nachtmerrie' hoofd, en Scarecrow™ met een noppenschieter en een bus giftig angstgas. Na de actie ziet de Tumbler Batmobile er ook geweldig uit als display in een kinderkamer.

  • Beleef een heleboel superheldenactie op volle snelheid met de geweldige gepantserde Tumbler Batmobile™.
  • De set bevat een bouwbare Tumbler Batmobile™ en minifiguren van Batman™ en Scarecrow™ met wapens. Het alternatieve 'nachtmerrie' hoofd voor Batman™ biedt nog meer speelmogelijkheden.
  • Scheur door de straten van GOTHAM CITY™ in het ultieme gepantserde voertuig om de misdaad mee te bestrijden en neem het op tegen een beroemde schurk uit de Batman™ films.
  • Dit spectaculaire cadeau is perfect voor fans van Batman™ en coole auto's van 8 jaar en ouder.
  • De Tumbler Batmobile™ is ca. 7 cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed en kan uitstekend gecombineerd worden met andere LEGO® DC Batman™ sets.
  • Met alle coole personages, voertuigen, gadgets en wapens bieden LEGO® DC Batman™ speelsets kinderen eindeloze fantasierijke avonturen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met LEGO® DC Batman™ Batmobile™ Tumbler: Scarecrow™ krachtmeting (76239) beleven kinderen een heleboel superheldenactie op volle snelheid met de geweldige gepantserde Tumbler Batmobile™.
  • De set bevat een bouwbare Tumbler Batmobile™ plus minifiguren van Batman™ en Scarecrow™ met wapens. Het alternatieve 'nachtmerrie' hoofd voor Batman biedt nog meer speelmogelijkheden.
  • Jonge actiehelden kunnen door de straten van GOTHAM CITY™ scheuren in het ultieme gepantserde voertuig om de misdaad mee te bestrijden en het op te nemen tegen een beroemde schurk uit de Batman™ films.
  • Deze bouwbare Tumbler is een spectaculair cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor fans van Batman™ en coole auto's van 8 jaar en ouder.
  • Het voertuig is ca. 7 cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed en je kunt het uitstekend combineren met andere LEGO® DC Batman™ sets.
  • Met alle coole personages, voertuigen, gadgets en wapens bieden LEGO® DC Batman™ speelsets kinderen een heleboel superheldenactie waarmee ze eindeloze fantasierijke avonturen kunnen beleven.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.