LEGO® Creatieve koffer - 10713

LEGO® Creatieve koffer

Neem een wereld vol creativiteit met je mee in je eigen LEGO® Creatieve koffer!

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Amazon (€ 14,00)

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Bekijk alle prijzen
Met de LEGO Classic creatieve koffer kunnen volwassen LEGO fans hun bouwvaardigheden ontdekken en hun creativiteit de vrije loop laten. De stevige gele koffer bevat een assortiment kleurrijke LEGO bouwstenen, waaronder stenen, vormen, wielen en ogen. Met deze set kunnen verschillende huizen, voertuigen, wezens en creaties worden gebouwd. De koffer heeft handige sorteervakken om de LEGO onderdelen netjes op te bergen. De set wordt geleverd met eenvoudige bouwinstructies die zijn afgestemd op de leeftijd van de bouwers. Deze LEGO Classic bouwset is de ideale starterset voor beginnende bouwers en stimuleert de fantasie en creativiteit. De koffer heeft een afmeting van ca. 26 cm hoog, 28 cm breed en 6 cm diep. Voor aanvullende bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie kun je terecht op LEGO.nl/classic. Let op: vraag je ouders om toestemming voordat je online gaat. Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO Classic sets! Deze bouwstenenset is geschikt voor iedereen van 4-99 jaar.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • De set wordt geleverd in een stevige gele koffer met handige sorteervakken en een reeks kleurrijke onderdelen waaronder stenen, vormen, wielen en ogen.
  • De ideale starterset voor beginnende LEGO® bouwers!
  • Met deze LEGO® Classic bouwset worden onbegrensde fantasie en creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.
  • De koffer is ca. 26 cm hoog, 28 cm breed en 6 cm diep.
  • Ga naar LEGO.nl/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie. Vraag je ouders om toestemming voordat je online gaat.
  • Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO® Classic sets!
  • Deze bouwstenenset is geschikt voor iedereen van 4-99 jaar.